Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 23°C

MSKÜ’de Muğla halkına çeşitli dillerde kurs veriliyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Yabancılar Yüksekokulunda Muğla halkına ve kurum çalışanlarına çeşitli dillerde kurs veriliyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yabancılar Yüksekokulunda Yunanca, Latince ve klasik Süryanice dillerinde Muğlalı …

MSKÜ’de Muğla halkına çeşitli dillerde kurs veriliyor
REKLAM ALANI
Ağustos 31, 2023 10:36 am | Son Güncellenme: Ağustos 31, 2023 3:21 pm
245
A+
A-

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Yabancılar Yüksekokulunda Muğla halkına ve kurum çalışanlarına çeşitli dillerde kurs veriliyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yabancılar Yüksekokulunda Yunanca, Latince ve klasik Süryanice dillerinde Muğlalı vatandaşlara ve kurum çalışanlarına kurs veriliyor. Bu kurslar her yıl 4 dönem halinde açılıyor. Türkiye’de kabul gören ulusal anlamda YDS ve YÖKDİL sınavlarına yönelik çalışmalar düzenleniyor.

Muğla halkında çeşitli dillerde kurs verildiğini dile getiren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yabancılar Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Mehmet Abi “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yabancılar bölümünde çeşitli programlar ve kurslar düzenlenmekte. En son rektörümüzün destekleriyle ve Müdürümüz Prof. Dr. Murat Geçiş ‘in çalışmalarıyla Türkiye çapında Yunanca, Latince ve klasik Süryanice dillerinde oldukça prestijli ve önemli bir çalışma gerçekleştirildi. Onun yanı sıra Türkiye’de kabul gören ulusal anlamda YDS ve YÖKDİL sınavlarına yönelik çalışmalarımız vardı. Bu programlarımızda da kurslarımıza Muğla halkı ya da Muğla’da çalışmakta olan personeller kişiler ya da öğrenciler arzu ettikleri takdirde katılabilmekteler. YÖKDİL ve YDS kurslarını düzenli olarak her üç ayda bir açmaktayız. Ayrıca uluslararası sınavlarda uluslararası rekabet gücünü arttırmak için öğrencilerimizi sınavlara hazırlamaktayız. Bu kurslar her yıl 4 dönem halinde açılıyor. Bunların yanı sıra ilerleyen dönemlerde dil çeşitliliğini arttırarak İspanyolca, Çince ve diğer dillerde de çeşitli kurslar ve girişimler yapmak ve yapmayı planlamaktayız. Her sene Latince hocamız ile Muğla halkına da diğer katılımcılara açık olarak Latince kursları düzenlemekte. Ve Latinceye ilgisi olan ya da bu dili öğrenmek isteyen tüm bireyler arzu ettikleri takdirde bu kurslara katılabilmekteler” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.