Dolar 32,3371
Euro 35,1949
Altın 2.246,88
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

MUĞLA AKŞENER’İ AĞIRLAYACAK…

MUĞLA AKŞENER’İ AĞIRLAYACAK…
REKLAM ALANI
Haziran 22, 2021 1:44 pm
1.103
A+
A-

MUĞLA AKŞENER’İ AĞIRLAYACAK…

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 28 Haziran Pazartesi günü Muğla’ya geliyor. Genel Başkan Akşener; Milas, Muğla merkez ve Marmaris’te temas, esnaf ziyaret ve incelemeleri sonrasında Ankara’ya dönecek.

thumbnail 0e37c418 d378 453c b1b0 285b33dfddc1

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğlalılarla buluşmak üzere 28 Haziran’da ilimize geliyor. İYİ Parti Lideri Akşener, saat: 11.00’de Milas-Bodrum Havalimanı’nda il yöneticileri tarafından karşılanacak, ardından Milas’ta çeşitli temaslarda bulunacak ve Milaslı esnaflarla dertleşecek.

Genel Başkan Akşener Milas programının ardından Muğla’ya hareket edecek. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek olan Akşener, bu kez Menteşe ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla il merkezindeki programın ardından beraberindekilerle Marmaris programına katılacak. Genel Başkan Akşener, aynı gün akşam saatlerinde yine Milas-Bodrum Havalimanı’ndan Ankara’ya uğurlanacak.

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe başkanlığında dün, tüm ilçe başkanlarının katıldığı toplantı ile Genel Başkan Akşener’in program ziyareti enine-boyuna ele alındı. Yaklaşık bir saat süren basına kapalı toplantının ardından, 28 Haziran tarihinde Genel Başkan Meral Akşener’in Muğlalılarla buluşmasını sabırsızlıkla beklediklerini, ziyaret için il ve tüm ilçe teşkilatlarının en iyi şekilde hazırlandığını belirten İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe; “Sayın Genel Başkanımızın Muğlalı hemşehrilerimizle buluşması il teşkilatı olarak hepimizde büyük bir heyecan yaratmıştır. Parti yöneticilerimizle birlikte ülkemizi karış karış dolaşan; esnafın, çalışanın, emeklinin, çiftçinin yani her alanda üreten vatandaşın derdini dinlemesi, grup toplantılarında, edindiği izlenimleri yüksek sesle dillendirip iktidarı uyarması ülkemizin ve milletimizin geleceği için umut ışığı olmaktadır. Gittiği her yerde ‘Yürüdüğün yolda, inandığın davada yalnız değilsin’ diye haykıran Aziz Milletimiz, Muğla il ve ilçe teşkilatları olarak bizlere de hem büyük bir sorumluluk yüklüyor, hem de çalışmalarımıza ışık tutuyor. Tüm Muğla teşkilatı olarak biz de bu kutlu davada Sayın Genel Başkanımıza yol arkadaşlığı yapmaktan onur ve gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki Muğlalı hemşehrilerimiz 28 Haziran’da Sayın Genel Başkanımızı bağrına basacaktır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.