Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 15°C
Az Bulutlu
Muğla
15°C
Az Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 13°C
Cts 16°C

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Akın

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Akın
REKLAM ALANI
Mart 11, 2014 12:57 pm
1.791
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Akın

‘’İşimiz Muğla, gücümüz Muğla, sevdamız Muğla”

 BBP Dalaman seçim bürosu partililerin ve belediye başkan adaylarının da katılımıyla açıldı. Seçim bürosunun açılışında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Akın ‘’İşimiz Muğla, gücümüz Muğla, sevdamız Muğla” diyerek yola çıktık dedi. Açılışın ardından partililer tarafından vatandaşlara karanfil dağıtıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Akın ‘’Sadece seçim süresi içerisin de yaşamış olduğumuz bu dönemde dava peşinde değil seçim yarışı bittikten sonrada bu davanın peşinde koşmaya devam edeceğiz. Rahmetlinin bize bırakmış olduğu bu davayı bu bayrağı asla ve asla yere düşürmeden en yüksek tepeye çıkarmak için elimizden gelen mücadeleyi yapmaya, hak yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. İlçe teşkilatımızın açılışı hayırlara vesile olsun diliyorum’’ dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Akın ‘’İşimiz Muğla, gücümüz Muğla, sevdaIMG 0287 - Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun AkınIMG 0262 - Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun AkınIMG 0276 - Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Akınmız Muğla diyerek  yola çıktık. Hiç bir kapalı kapılar ardında pazarlıklar bulunmadık bu şekilde yolumuza devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Gittiğimiz her yerde şunu söylüyorum,ülkemiz malum doğru yönetilmiyor iyiye gitmiyor yerel yönetimde keza yine öyle, bunun içinde biz şunu diyoruz; hangi siyasi mensubu görüşü olursanız olun fark etmez, gelin ülkemiz adına sevdamız olan yaşadığımız nefes aldığımız Muğla adına, bir ve beraber olalım, beraber hak ettiğimiz hizmetleri değerleri beraber alalım istiyoruz.Onun içinde Dalaman da Recep Bozkurt kardeşimize desteklerinizi istiyoruz, oylarınızı istiyoruz. biz bu ülkeyle dertleniyoruz derdimiz çok sorunlarımız çok problemlerimiz çok, Dalaman da da sorunlar çok elbet biz bu sorunları tek başımıza çözemeyiz,  bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Her zaman oyunuzu kullanırken sizlere gerçek hizmetler sunacak samimiyetine dürüstlüğüne inandığınız kişiler ve şahsiyetleri göz önüne alarak oylarınızı kullanmanızı istiyoruz. o nedenle gelin bir olalım beraber olalım. Muğla adına hizmetleri birlikte belediyecilik anlayışı ile beraber yapalım istiyorum. Büyük Birlik Partisinin Türkiye genelinde 80  tane yönettiği belediye var. Bu  belediyelerin yaklaşık %90’ı Büyük Birlik Partisi iktidar partisinden devir almıştır. Bu geçtiğimiz beş yıllık dönem içerisinde yapılan hizmetlere baktığınızda iktidar partisinin zamanında yapılan hizmetlerin üç katı hizmetler yapılmıştır. Belediyelerin tamamı borçlu olarak devir alınmış şuanda hiçbir belediyemizin borcu yoktur kasasında da parası var. Şimdi alışıla gelmiş şöyle bir anlayış zihniyet var yerel yönetimde iktidarda olursa oraya hizmet gelir biz bu zihniyeti bu anlayışı kabul etmiyoruz, böyle bir şey yok. Hizmet her alanda her yerde sevda işidir gönül işidir yapılmak istenildikten sonra her şartta her koşulda hizmet yapılır. Muğla adına Dalaman adına hizmet yapmak için ağlamamız gerekiyorsa ağlarız, bundan hiçbir şekilde de gocunmayız. Muğla adına, Dalaman adına yapılacak hizmetlerle ilgili kavga etmek gerekiyorsa sesimizi yükseltmek gerekiyorsa kavgada ederiz sesimizi de yükseltiriz, istediğimiz hizmetleri siz saygı değer vatandaşlarımıza söke söke alır getiririz, o noktada da kendimize güvenimiz tam”

Dalaman belediye başkan adayı Recep Bozkurt ise; “Biz Dalaman yaşayanları olarak büyük bir aileyiz birlikte yaşayanlarız. Parti olarak Dalaman ı birlikte yönetmeye talibiz. Yüz ölçümü olarak büyük yerleşim olarak küçük ve bir o kadar da dağınık Dalaman da iç içe yaşayanlar olarak birbirimizi iyi tanıyoruz,çünkü hepimiz Dalaman evlatlarıyız. Rabbimizin izniyle sevdamız Dalamanın halkının teveccühü ile inşallah Dalaman’ı laik olduğu yere getirmeye geliyoruz. Bir tek havalimanı ile tanınan,  bilinen değil, tarihi ile doğası ile turizmi ile ve tarımı ile geliştirmeye büyütmeye tanıtmaya geliyoruz. Hizmette hizmetkar olmaya geliyoruz. Eğitim ve öğretimde öncü  ekonomide güçlü etkinliklerde birinci kırılan bölünen bükülen değil, kendi öz kaynaklarıyla kendi misyonu ile kendi vizyonu ile kendinden söz ettiren Dalaman için geliyoruz. Yaşayan ve yaşatan Dalaman için gündüzü pırıl pırıl gecesi ışıl ışıl, her 24 saati canlı, her bireyin mutlu huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceği Dalaman için geliyoruz. Elinden tutulmamış garip, ihtiyacı giderilmemiş fakir, bakımı yapılmamış muhtaç için köyüne köylüsüne Dalaman da yaşayan herkes için yaşam standartlarını yükselmeye geliyoruz.  Halkın söz sahibi olduğu, birlikte belediyecilik anlayışı içinde dalamanı yönetmeye geliyoruz. Denizinden dağına, gölünden deresine, ovasından yaylasına, mavisinden yeşiline ve bugüne kadar hep unutulup hep unutulan kükürt’ünü de ekonomiye kazandırmaya geliyoruz. İnşallah hizmette hizmetkar olmaya geliyoruz. Ulaşımı düzenli yerleşimi nizamlı yaşanması keyifli vazgeçilmez bir Dalaman için sizlerinde takdir göreceği sizlerinde takdir edeceği belediyecilik anlayışı için Dalaman ve Dalaman halkı için geliyoruz. Davanın bayrağını emanet aldım”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.