Dolar 32,4978
Euro 34,5801
Altın 2.476,93
BİST 9.575,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

MUĞLA ÇOCUK VE YILDIZLAR SATRANÇ LİGİ KÖYCEĞİZ’DE DE BAŞLADI.

MUĞLA ÇOCUK VE YILDIZLAR SATRANÇ LİGİ KÖYCEĞİZ’DE DE BAŞLADI.
REKLAM ALANI
Ocak 17, 2015 2:20 pm
1.332
A+
A-

MUĞLA ÇOCUK VE YILDIZLAR SATRANÇ LİGİ KÖYCEĞİZ’DE DE BAŞLADI.

 

2014-2015 sezonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu’nun etkinlik takviminde yer alan Türkiye Çocuk Satranç Ligi ve Türkiye Yıldızlar Satranç Ligi il seçmeleri; Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Muğla, Milas, Bodrum olmak üzere 6 grupla başladı.10-11 Ocak’ta başlayan ligler,15 Şubat 2015 tarihinde yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. Grup birincilerinin, 1-6 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Çocuk Satranç Ligi ve Türkiye Yıldızlar Satranç Ligi finallerine gitme hakkı kazanacak.

 

Köyceğiz’de kurulan Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi, 10 takım/kulüple,60 sporcu ile 11 Ocak tarihinde 3 karşılaşma ile başladı. .Köyceğiz Atatürk Ortaokulu salonunda başlayan liglerin hakemliğini Hasan Güneş ve Kadri Nalbantoğlu yapıyor. Takım sayısı 5 olduğundan döner turnuva(her takım birbiriyle oynar,1 takım her turda tur atlar) ile Çocuk Satranç Ligi başladı. Çocuk Satranç Ligi’nde yarışan takımlar: 1-Ortaca Belediye spor,2-Mavi Grup,3-Turkuaz Grup,4-Kırmızı Grup,5-Yeşil Grup. Ortaca Belediye spor Çocuk Ligi Takımı oyuncuları ise; Yunus Mermer, Bengi Hafızoğlu, Mehmet Korkmaz Ekingen, Nafiz Ediz İlhan, Gülenay Güneş’ten oluştu. Ortaca Belediye spor,3 karşılaşmanın 2’sine çıkan,2 galibiyetle 4 puan alan ve 1 karşılaşma eksiğiyle(tur geçtiği için)2. sıra yer aldı.1.Turkuaz Grup 6 puan( Ortaca Belediye spor ile oynayacak ve 1 karşılaşma tur atlayacak),2.Ortaca Belediye spor 4 puan( 2 karşılaşma yapacak),3.Kırmızı Grup 2 puan(2 karşılaşma yapacak) ile ilk 3 karşılaşmanın sıralaması bu şekilde olmuştur. Takım sayısı 5 olduğundan, Köyceğiz Yıldızlar Satranç Ligi de döner sistem karşılaşmalarıyla başladı. Yıldızlar Satranç Ligi’nde yarışan takımlar şunlardı:1-Ortaca Belediyespor,2-Menekşeler,3-Zambaklar,4-Futbolcular,5-Orkideler. Ortaca Yıldızlar Ligi Takımı oyuncuları: Abdullah Doğukan Dere, İsa Özgür, Naci Özbek, Ferat Caner Hafızoğlu, Şükrü Ersin Yılmaz, Semiha Gülçin Geyik’den oluşmaktaydı. Ortaca Belediye spor Yıldızlar takımı,3 karşılaşmadan 1 tur atlamasına rağmen 2 karşılaşmanın ikisini de alarak 4 puan ve 1 maç eksiği ile 1. sıra yer almıştır. 3 karşılaşmanın ardından takım sıralaması şu şekilde olmuştur:1.Ortaca Belediye spor 4 puan(2 karşılaşma daha yapacak),2.Futbolcular 4 puan(1 karşılaşma ve 1 tur atlayacak),3.Menekşeler 2 puan(2 karşılaşma daha yapacak). 15 Şubat 2015 tarihinde 2 karşılaşma sonrasında liglerde 1. olan takım/kulüp Muğla’yı temsilen Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Finallerine katılacak. Ayrıca, karşılaşma sonunda 1.2.3. olan takımlara kupa ve sporcularına madalya verilecek.

MARMARİS İNDİGO 2015 YENİ YIL KUPASI ELO SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ.

10-11 Ocak tarihlerinde Marmaris Grand Azur Otel’de düzenlenen turnuvaya 61 sporcu katıldı. 2015 yılının ilk ELO turnuvası özelliği taşıyan turnuvanın derece yapan sporcular şu şekilde olmuştur: A Kategosi(ELO Kategorisi): 1.Ahmet Yamaç (Ortaca Belediye spor),2.Onat Uğur Aslan(Dalyan Belediye spor),3.Zeki Koç (Ortaca Belediye spor), B Kategorisi:1.Haludun Aksel,2.Mustafa Aşık,3.Arda Özgür Keskin,C Kategorisi:1.Bora Erzurumlu,2.Ferhat Yamaç Gebeş,3.Osman Mert Öz,D Kategorisi:1.Oğul Sadi Nasuhoğlu,2.Duran Koçer,3.Arda Aksel.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.