Dolar 32,5006
Euro 34,8021
Altın 2.485,90
BİST 9.539,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

MUĞLA KAPALI YÜZME HAVUZUNDA İL YÜZME YARIŞLARI YAPILDI

MUĞLA KAPALI YÜZME HAVUZUNDA İL YÜZME YARIŞLARI YAPILDI
REKLAM ALANI
Aralık 9, 2020 5:21 pm
14.077
A+
A-

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği tarafından yapılan 12+ Yaş Yüzme yarışları, 05-06 Aralık Tarihlerinde Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleşti.
53 Sporcunun katıldığı Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan yarışlarda ilimizden 7 sporcu elemeleri geçti.Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda yapılacak olan Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcular, Marmaris Akademi Gençlik Spor Kulübünden Eren Dönmez, Tuna Saatçi, İsmail Kocabay, Sude Yada, Sahra Gönen olurken Muğla Yüzme Kulübünden ise Yiğit Kıvrık ve Berkay Kılıç oldu.Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası,11-13 Aralık 2020 tarihleri arasında İstanbul, Muğla, Sinop ve Kırşehir illerinde eşzamanlı olarak yapılacak. İlimizde yapılacak olan Bölge Şampiyonasına 3. Bölge olarak Muğla, İzmir, Balıkesir, Antalya, Denizli, Manisa, Aydın, Afyon, Isparta, Burdur, Kütahya, Uşak ve Kıbrıs olmak üzere toplam 13 ilden sporcular katılacak.Kazanan sporcuları tebrik eden ve bölge yarışlarında başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Pandemi tedbirleri kapsamında bütün ekibimizle azami özeni göstererek gelecek hafta sonu ilimizde yapılacak bölge yarışlarında, Muğla İlimizi temsil edecek sporcularımızın seçme yarışlarını yaptık. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yarışmalara katılacak kulüp antrenörleri, kulüp sporcuları, hakemler ve görevli personeller için tüm izinleri aldık ve Covid-19 talimatlarına uygun olarak seçme yarışlarını tamamladık. Yüzme sporunun ilimizde gelişmesi ve yüzme havuzlarını yaygınlaştırmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Böylelikle ilimizde turizmin 12 aya yayılmasına spor organizasyonları ile katkıda bulunmayı hedefliyoruz. İlimizi Bölge Şampiyonasında temsil edecek sporcularımıza üstün başarılar diliyorum. Bu organizasyonun Covid-19 tedbirleri kapsamında başarıyla gerçekleşmesi için büyük çaba gösteren tüm görevlilere şükranlarımı sunarım” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.