Dolar 32,3374
Euro 34,3704
Altın 2.393,53
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Pts 24°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 20°C

Muğla milletvekili adayı Selçuk Özdağ Dalaman’da esnafları ziyaret ediyor

Muğla milletvekili adayı Selçuk Özdağ Dalaman’da esnafları ziyaret ediyor
REKLAM ALANI
Nisan 27, 2023 11:31 am | Son Güncellenme: Nisan 27, 2023 11:32 am
432
A+
A-

Selçuk Özdağ Dalaman’da esnafları ziyaret ediyor

14 Mayıs tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde CHP kontenjanından 4. sıra Muğla Milletvekili adayı ilan edilen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Muğla’dan 5 milletvekili çıkaracaklarını vurguladı.

 

Dalaman CHP İlçe Başkanı Sezer Durmuş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve beraberindeki partililerle Dalaman’ı ziyaret eden Özdağ Dalaman’da yaptığı görüşmelerde halkın tepkisinin olumlu olduğunu, halkla iç içe “birle birleşe kazanacağız” ve bu seçimi alacağız diyerek, Kılıçdaroğlunu 13.Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz hep birlikte sizlerle” dedi.

WhatsApp Image 2023 04 27 at 09.19.58 - Muğla milletvekili adayı Selçuk Özdağ Dalaman'da esnafları ziyaret ediyor

Dalaman’da seçim çalışmalarına devam eden Selçuk Özdağ, mecliste milletvekili dağılımının önemli olduğunu belirterek, “Bu konuda vatandaşlarımızı uyarıyorum. Bir oy Kemal Bey’e bir oy başka bir partiye fikri doğru bir yöntem değil. Böyle bir şey CHP’nin dışındaki partilere yarar sağlar. Bu parlamento çoğunluğunu zafiyete düşürür. Parlamenter sisteme geçeceğiz. Demokrat Partililer, Gelecek Partisi Saadet Partisi, DEVA Partisi, CHP hisselerinde seçime giriyoruz. Hedefimiz 5 milletvekili çıkarmaktır.

Özdağ, “14 Mayıs seçimlerine çok az bir süre kaldı. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden bir tanesi. Bu seçimde bir noktada sistem gidecek, sistem gelecek. Bu sistem cumhurbaşkanlığı sistemi gedecek, yerine millet iradesinin hakim olduğu parlamenter sistem. Güçlendirilmiş parlamenter sistem gelecek. Ya otoriterlik diyeceğiz, yahut demokrasi diyeceğiz. Düne kadar sandığı protesto edenlere, sandığa gitmeyenlere lütfen sandığa gidin diyoruz.

 

“Parlamento çoğunluğu olmalıdır”

Bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy da Cumhuriyet Halk partisine verip, parlamento çoğunluğu olmalıdır, o nedenle kanunları uygulayabilmemiz için çoğunluk oluşturmamız gerekiyor. İttifakın tüm ortakları, “önemli olan kayıplarımızdır. Oy verirken partilere din, mezhep, takım gibi bakmayın. Vaatlerine bakıp ona göre oy verin. Dalaman’da 50 bin civarında oyumuz var, fire vermeden elimizi güçlendirmeliyiz.

Ben bir tarihçiyim. Muğla dört mevsimi de yaşayan şehir. Doğal zenginliklerimiz mevcut. Buraya bir hızlı tren lazım. Yer üstü ve yer altı zenginliklerimizi işleyerek devam etmeliyiz. 400 bin olan yatak, konaklama sayımızı stklar, üniversiteler ile 1 milyona çıkarıp marka olmaya devam edelim. Yazın olduğu gibi kışın da dolu olalım. Turizm mevsiminde yollar yetersiz kalıyor, hızlı tren ağı ile bunu canlandırmak gerekiyor. İzmir-Ankara hattından Muğla’ya hızlı tren ağını genişletmek gerekiyor. Bunu yapabilecek kapasitemiz var. Yeter ki liyakat, ehliyet olsun.

“Rövanşist duygularla gelmiyoruz”

Bir değişime ihtiyaç var. Cumhurbaşkanı değişecek. Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi  değişecek, güçlendirilmiş parlamenter sistemine geçeceğiz. Her şey değişecek. Yasama, yürütme ve yargı şeffaflık, denetlenebilirlik  hesap verebilinirlik gelecek. Geçmişin hesabını da bağımsız yargı soracak.  Rövanşist duygularla gelmiyoruz. Biz Türkiye’de barışı getirmek istiyoruz, sevgiyi, kardeşliği getirmek istiyoruz.”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.