Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

Muğla’da deniz ve doğa tutkunlarının sıradışı nikahı

Muğla’da deniz ve doğa tutkunlarının sıradışı nikahı
REKLAM ALANI
Kasım 13, 2023 10:58 am
271
A+
A-
401082249 729632912522474 8503775374323967365 n - Muğla'da deniz ve doğa tutkunlarının sıradışı nikahı
Ortaca’da deniz ve doğa tutkunu bir çift, Dalyan Kanalında temsili nikah töreni düzenledi.
Kanosuyla dört denizi kürek çekerek geçen kano gezgini Şenol Özdemir kendisi gibi deniz ve doğa tutkunu Fulya Çiftçibaşı Özdemir ile dünyaca ünlü Kaya Mezarları önünde su üstünde nikah kıydı. Özdemir çifti resmi nikahlarını ise İstanbul Kartal evlendirme dairesinde gerçekleştirdi.
Gelinlik ve damatlıklarıyla deniz kayağına (suf) binen çift ve arkadaşları kanolarla Köyceğiz gölü ve Ortaca Dalyan kanalında sazlıkların arasında yaklaşık 2 kilometre kürek çekerek nikah töreni için hazırlanan Kaya Mezarlarının önüne ulaştılar.
Elele kürek çekerek özel oluşturulan platforma gelen çifti, nikahı kıyacak kaptan, şahitler ve arkadaşları karşıladı.
Uzakyol 3. Kaptan Emre Karakaş, ”evet” cevabı alınca, çiftin temsili nikahını kıyarak evlilik cüzdanlarını verdi.
Fulya Çiftçibaşı Özdemir, “Eşim ve ben doğa ve deniz tutkunu olduğumuz için resmi nikahımızdan sonra bir de denizde temsili nikah kıymak istedik. Her şey çok güzeldi, çok mutluyuz” dedi.
Şenol Özdemir, yaptığı açıklamada, arkadaşlarıyla birlikte çok güzel bir nikah töreni yaptıklarını belirtti.
Eşinin de doğa ve deniz tutkunu olduğunu anlatan Özdemir, “Burayı seçmemin en büyük sebebi daha önce Türkiye’nin bütün sahil şeridini kano ile geçtiğimde burada bir hafta misafir oldum. Bölgeyi çok sevdim, çok beğendim. Deniz tutkunu olduğumuz için eşimle burada temsili olarak yapmak istedik kaptanımız nikahımızı temsili olarak kıydı. Hepimizin şansına hava çok keyifli ve güzeldi. Çok teşekkür ediyorum, çok mutluyum” diye konuştu.
Uzakyol 3. Kaptan Emre Karakaş da, Köyceğiz gölü ve Dalyan kanalının bir bütün olarak çok güzel bir lokasyonda olduğunu, tarihi ve doğasıyla birçok hikayesi bulunduğunu söyledi.
Karakaş, “Böylesine güzel bir bölgede Kano gezgini Şenol Özdemir ve eşi Fulya hanımın deniz nikahı için bu bölgeyi seçmeleri bizim için çok anlamlı. Kendilerini Dalyan kanalında, kaya mezarları önünde misafir ederek temsili deniz nikahın, kaptan nikahını kıydık. Kendilerine de ömür boyu mutluluklar diliyoruz” diye konuştu.
ÖMER KUNDAKÇI – GÜRCAN KUNDAKÇI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.