Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Muğla’da deprem fırsatçılarına sıkı takip

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla’da kiralık evlerde aşırı fiyat artışı yapıldığı ve bu konuda tedbir alınacağı açıklandı. Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi sonrası evleri hasar görev vatandaşların Muğla’ya barınma amacıyla …

Muğla’da deprem fırsatçılarına sıkı takip
REKLAM ALANI
Şubat 20, 2023 4:00 pm | Son Güncellenme: Şubat 21, 2023 9:16 am
372
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla’da kiralık evlerde aşırı fiyat artışı yapıldığı ve bu konuda tedbir alınacağı açıklandı.

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi sonrası evleri hasar görev vatandaşların Muğla’ya barınma amacıyla gelmelerinin ardından konut kiralarında bazı emlakçı ve ev sahiplerinin fiyat artışı uyguladıkları ihbarını alan Muğla Valiliği İl Ticaret Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerekli tedbirler alınacağı duyuruldu.

Muğla Valiliği tarafından yapılan duyuruda, “Basında ve sosyal medyada yer alan haberler ve yapılan şikayetlerden; ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle, ilimize barınma amacıyla gelen vatandaşlarımıza konut kiralarında fahiş fiyat artışı uygulayan bazı fırsatçıların olduğu anlaşılmaktadır. Milletimizin depremin yıkıcı sonuçlarıyla mücadele verdiği bu dönemde, İl Ticaret Müdürlüğümüz ve Vergi Dairesi Başkanlığımız koordinesinde gerekli tedbirler alınacak, haksız fiyat artışına sebep olan konut sahipleri, emlakçı ve benzeri ilgililer hakkında yoğun, yaygın denetimler yapılacak ve fırsatçılık cezasız bırakılmayacaktır. Hepimizi derinden yaralayan bu süreçte her türlü suistimali önlemek adına ne gerekiyorsa yapmaya, vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadesi kullanıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.