OBAMIZDAN BUGÜNE” ÇIKTI


OBAMIZDAN BUGÜNE” ÇIKTI
Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’nin kültür hizmeti olan ‘Obamızdan Bugüne’ adlı kitap okuyucuyla buluştu.
Araştırmacı Yazar, Emekli Tarih Öğretmeni Günür Karaağaç ve Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı İ. Namık İlhan’ın birlikte hazırladığı ‘Obamızdan Bugüne’ okuyucuyla buluştu. 1500 adet basılacak olan ‘Obamızdan Bugüne’ adlı kitap 2 yılda hazırlandı, 130 kişiyle sohbet edilerek düşünceleri kitapta yer aldı.
Araştırmacı Yazar, Emekli Tarih Öğretmeni Günür Karaağaç, ‘Obamızdan Bugüne’ adlı kitabı Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı İ. Namık İlhan ile hazırladıklarını ifade etti.
Karaağaç, “bu eserimizde Ortaca’ya göçen Alevi ve Tahtacı boylarından söz ediyoruz. Anadolu’nun en eski boylarından olan Tahtacı ve Alevi kültürünün tüm renklerini bu kitapla okuyucularımızla buluşturduk. 1500 adet basılan ‘Obamızdan Bugüne’ adlı kitap 2 yılda hazırlandı, renkli kuşe kağıda 315 sayfa olarak basıldı. 130 kişiyle sohbet edilerek düşünceleri kitapta yer aldı. Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’nin kültür hizmeti olan ‘Obamızdan Bugüne’ kitabımızın hazırlanmasında emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.
Melahat Kanbur