Dolar 32,3786
Euro 34,7155
Altın 2.428,38
BİST 9.988,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 18°C

Ölüm kavşağına ‘Sinyalizasyon’ talebi

Cumartesi günü meydan gelen kazada 5 kişinin yaşamını yitirdiği Gökova-Köyceğiz karayolu Gökova kavşağına yöre halkı tarafından bir an önce sinyalizasyon sisteminin yapılması istendi. Geçen yıllarda da çok sayıda maddi hasarlı, yaralamalı ve ölümlü …

Ölüm kavşağına ‘Sinyalizasyon’ talebi
REKLAM ALANI
Ekim 30, 2023 12:12 pm | Son Güncellenme: Ekim 30, 2023 4:27 pm
264
A+
A-

Cumartesi günü meydan gelen kazada 5 kişinin yaşamını yitirdiği Gökova-Köyceğiz karayolu Gökova kavşağına yöre halkı tarafından bir an önce sinyalizasyon sisteminin yapılması istendi.

Geçen yıllarda da çok sayıda maddi hasarlı, yaralamalı ve ölümlü trafik kazasının yaşandığı karayolu üzerindeki Gökova Kavşağı Muğla’nın en yoğun trafik akışının yaşandığı yollardan birisi. Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye, Seydikemer ve Antalya’ya ulaşımın sağlandığı karayolu üzerindeki Gökova Mahallesi yol ayrımı özellikle geceleri sürücüler büyük tehlike atlattığı açıklandı.

Cumartesi günü iki aracın karıştığı kazada 5 kişi yaşamını yitirmişti. Kavşak ile ilgili olarak Gökova Mahalle Muhtarlığı ve Ula Belediyesi’nin Karayolları Bölge Müdürlüğüne sinyalizasyon ışıklarının takılması için başvuruda bulundukları öğrenildi. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Gökova-Marmaris kavşağında sinyalizasyon bulunması nedeniyle ve mesafenin de 300 metreden düşük olduğu gerekçesi ile bugüne kadar sinyalizasyon sistemi takılmasına sıcak bakmadığı öğrenildi.

Mahalle sakinleri sadece Gökova kavşağı değil, yanı yol üzerindeki Ataköy kavşağının da büyük tehlike oluşturduğunu belirterek Kaymakamlık ve Valiliğin bu ki kavşağa bir an önce çözüm üretmesi gerektiğini, aksi takdirde yeni ölümlerinin yaşanmaması için yolu trafiğe kapatma eylemi gerçekleştireceklerini açıkladılar.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.