Dolar 32,2711
Euro 34,6754
Altın 2.393,76
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 22°C

ORHANLAR AİLESİNDEN KÖYCEĞİZ’E ARÇELİK MAĞAZASI

ORHANLAR AİLESİNDEN KÖYCEĞİZ’E ARÇELİK MAĞAZASI
REKLAM ALANI
Ağustos 24, 2022 10:41 am
1.327
A+
A-

ORHANLAR AİLESİNDEN KÖYCEĞİZ’E ARÇELİK MAĞAZASI

Dalaman ORHANLAR Ticaret Limited Şirketi Mehmet ve Özgür Orhan Köyceğiz’e Arçelik bayiisi açtı.

Bölgenin Önemliyöneticilerinin katıldığı açılışa; Dalaman Belediye başkanı Muhammet Karakuş, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Esnaf odası başkanı Şevket Takar, AK Parti Dalaman ilçe yönetimi, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz belediye başkan yardımcısı, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Katılımcı protokol üyeleri, Açılış öncesi işyeri sahiplerine başarılar ve bereketli kazançlar dileyerek tebrik etti.

Şirket Sahiplerinden Mehmet Orhan ; “Açılışımıza katılan herkesi ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dayanıklı tüketim sektörünün lideri, çevreci, yenilikçi, üstün tasarım ve teknelojisi ARÇELİK olarak açılışımızın Köyceğiz ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruöm.

Orhanlar olarak 35 yıldır Dalaman’da faaliyet gösterdiğimiz beyaz eşya, mobilya sektörü motor ve bisiklet grubu aynı zamanda inşaat sektöründe müşteri memnuniyeti, ve dürüstlük ilkesiyle en doğru ürünü, en uygun şartlarda sunarak her aileye her eve girerken; Köyceğiz Dalaman Orhanalar’a gelip alışveriş yapıyor. Enaz haftada bir araç sevkiyat çeyiz imkanı sağlıyorsa “biz mğşterilerimize yerinde hizmet vermeliyiz” diyerek geldik. Bizi Köyceğiz olarak çok güzel karşıladınız. Arçelik markasına duyduğunuz özlemi dile getirdiniz. Kucak açtınız. Sizlere minnettarız.

KÖYCEĞİZ  MANDALİNASI MARKA OLACAK

Arçelik ile başlayıp mobilya ve inşaat alanın da ve Allah nasip ederse dünyaya adını duyurmuş turunçgiller Köyceğiz mandalinasını yerinde yatırım yaparak fabrikasyon işlemle değerini arttırıp tarımın gereken önemini kazanmasında yerimizi almak isteriz” dedi.

Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.