Dolar 38,1008
Euro 43,4851
Altın 4.076,20
BİST 9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Az Bulutlu
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 20°C
Çar 18°C

ORTACA, TORBALI MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kasım 7, 2024 3:57 pm
186
A+
A-
ORTACA, TORBALI MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
ÖMER KUNDAKÇI
Ortaca Belediye Spor, 10 Kasım’da seyircisinin önünde oynayacağı Torbalıspor maçının hazırlıklarını Teknik Sorumlu Ozan Öztürk, yardımcı antrenörler Mustafa Çolakoğlu, Tayfur Kaya ve Kadir Tulgar ile
Ortaca Ahmet Ateş Stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Ortaca Belediye Spor Teknik Sorumlusu Ozan Öztürk: “Gencecik kadromuzla geçen 6 haftada olduğu gibi her hafta üstüne koyarak sonuna kadar mücadelemize devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
Ortaca Belediye Spor Teknik Sorumlusu Ozan Öztürk şu değerlendirmelerde bulundu.
-“ÇİFT KALE MAÇ YAPAMADAN LİGE HAZIRLANDIK”
“Kulübümüz güçlü bir kadro kurma doğrultusunda sezon başı çalışmaları öncesi yapılanmasını tamamlamıştır. Ancak liglerin başlamasına 3 hafta kala, bu liglerin önemli oyuncuları arasında olan 10 futbolcumuz çeşitli sebeplerden dolayı ayrılmıştır.
Ayrılan futbolculardan sonra ligin başlama tarihine kadar 11 futbolcu kadromuza dahil olmuştur. Bu yaşadığımız sıkıntılardan dolayı çift kale dahi yapamadan lige başladık. Takımımız için çok önemli 2 futbolcumuz şanssız bir şekilde çapraz bağı sakatlığı yaşamıştır. 16’sı 25 yaş altı 24 kişilik takım kadrosuyla lige başladık. Ortaca’mızda bu zamana kadar olmayan bir şekilde bölgemiz sporcularına sahip çıktık. 21 kişilik maç kadromuzdaki 10 futbolcumuz bölgemiz sporcumuzdur. 4’ü bu zorlu ligde ilk 11 oynamaktadır. Ayrıca şu anda ilk 11’de oynayan 5 futbolcumuz, bazı takımların 1 oyuncusunun maliyetinin yarısı ile eşdeğerdir.”
-“ÖNEMLİ MAÇLARDAN PUAN ALDIK”
“Ligin ilk maçında transfer yaptığımız futbolcuların da hazır olmamasına ve özellikle 2. yarı üstün oynamamıza rağmen son dakika golü ile mağlup olduk. Daha sonra ki süreçte şampiyonluk için kurulan güçlü bir kadroya sahip olan Yeşil Çivril deplasmanından galibiyetle döndük. Sezon sonu sıralamada, puan olarak önünde bitirmemiz gereken bölgemiz takımlarından Yatağanspora karşı maçımızı 2-1 kazandık. Bizim takımımızdan 5 kat fazla bütçe ile kurulmuş olan İzmirspor’la oynadığımız maçta galibiyeti kaçıran taraf olduk ve 1 puana üzüldük. Yine sezon başı şampiyonluk için güçlü bütçelerle yola çıkan Çeşmespor’la deplasmanda penaltı kaçırdığımız maçta 1-1 berabere kalarak 1 puan aldık.”
-“DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
“Bu süreçte ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar göze alındığında, bizleri maddi manevi yalnız bırakmayan kulüp başkanımız Fırat Erişen ve değerli yönetimine, ayrıca hiç bir maçta bizleri yalnız bırakmayan ve destek olan Ortaca Belediye başkanımız Evren Tezcan’a, belediye başkan yardımcılarına, belediye meclis üyelerine ve gerçek Ortaca Belediyespor sevenlerine çok teşekkür ediyoruz. Teknik ekibimiz ve gencecik kadromuzla geçen 6 haftada olduğu gibi her hafta üstüne koyarak sonuna kadar mücadelemize devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Değerli Ortaca halkına saygı ve selamlarımı iletiyorum.”
-ORTACA, TORBALI’YI BEKLİYOR
Muğla Bölgesel Amatör Lig 7’nci grup 7’nci hafta mücadelesinde Ortaca Belediye Spor, İzmir temsilcisi Torbalıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Puan cetvelinde Ortaca Belediye Spor 8 puanla 8’inci sırada yer alırken, bir maçı eksik rakibi Torbalıspor 7 puanla 9’uncu sırada yer alıyor.
Ortaca Belediye Spor – Torbalıspor maçı 10 Kasım 2024 Pazar günü saat 14.00’de Ortaca Ahmet Ateş Stadında oynanacak.
ETİKETLER: