Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Ortaca’da seçim güvenliği toplantısı

Ortaca’da seçim güvenliği toplantısı
REKLAM ALANI
Şubat 12, 2014 12:21 pm
1.356
A+
A-

Ortaca’da seçim güvenliği toplantısı

 Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı OrOKN 0231 - Ortaca'da seçim güvenliği toplantısıtaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz başkanlığında ilçe emniyet müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık  ve seçime katılacak partilerin adayları ile ilçe başkanları veya temsilcileri katıldı.

Toplantıda 298 sayılı Kanun, 2972 sayılı Kanun ve Yüksek Seçim Kurulunun 554 ve 576 nolu kararlar ile miting alanları, yürüyüş güzergahları ve toplanma alanları, seçim büroları, hoparlörle propaganda, propaganda amaçlı yayın ve malzeme dağıtma, ilan ve reklam yerleri, afişlerin kaldırılması, sandık alanı ve çevresi, sandık alanında bulunabilecekler, sandık alanındaki yasaklar ve yapılamayacak faaliyetler ile seçim günü yapılamayacak faaliyetler gibi konular görüşüldü.

Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz Ortaca’da siyasi kültürün gelişmişliğine vurgu yaptı.  Siyasette rekabet olmasına rağmen, seçim bittikten sonra aynı masa etrafından toplanmanın Türkiye‘de örnek gösterilebilecek bir davranış olduğunu söyledi. Yılmaz, “30 martta yapılacak olan yerel seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum, tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Seçim süresince Ortaca’da toplantı, gösteri ve yürüyüş yapılabilecek yer ve güzergahları ise şu şekilde belirlendi.

MİTİNG ALANLARI

1 Nolu Miting Alanı : BeşköprüMh.Vedat Kaban Caddesi ile 118 Sokak, Otobüs Terminali ile Giysi Pazar Yeri arasında kalan alandır.

2 Nolu Miting Alanı : Beşköprü Mh.119 Sokak ile Kamacılar Düğün Salonu arasında kalan alandır.

TOPLANMA ALANLARI

1 Nolu Toplanma Alanı: BeşköprüMh.Vedat Kaban Caddesi ile 118 Sokak, Otobüs Terminali ile Giysi Pazar Yeri arasında kalan alandır.

2 Nolu Toplanma Alanı: Beşköprü Mh.119 Sokak ile Kamacılar Düğün Salonu arasında kalan alandır.

YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHLARI

1 Nolu Yürüyüş Güzargahı: Vedat Kaban Caddesi ile 118 sokak,  otobüs terminali  ile  giysi  pazar yeri arasında bulunan   alan  belirlenmiştir. Toplantı yürüyüşü buradan başlayarak,  Meclis Sokağı takiben Atatürk Bulvarı istikametine doğru devam edecek, Meclis Sokağın Atatürk Bulvarı ile kesiştiği kavşaktan sağa Dalaman istikametine doğru dönülecek, Atatürk Bulvarından Dalaman istikametine doğru devam edilecek, Atatürk Bulvarının Cengiz Topel Caddesi ile kesiştiği kavşaktan sola U dönüşü ile Dalyan istikametine doğru dönülecek, Atatürk Bulvarı üzerinden Dalyan istikametine doğru devam edilecek, Atatürk Bulvarının İstiklal Caddesi ile kesiştiği kavşaktan sola U dönüşü ile ilçe merkezine doğru dönülecek, Dalyan istikametinden ilçe merkezi istikametine doğru devam edilecek, Atatürk Bulvarının Meclis Sokak ile kesiştiği kavşaktan sağa dönülerek Meclis Sokağa girilecek, Meclis Sokağı takiben toplanma yerinde yürüyüş son bulacaktır. Güzergah üzerindeki kaldırımlar kullanıma dahil değildir.

2 Nolu Yürüyüş Güzargahı: Halil İbrahim Tolga Caddesi (Kamacılar Düğün Salonu) ile 119.Sokak arasında bulunan alan belirlenmiştir, Toplantı yürüyüşü buradan başlayarak 119. Sokağı takiben Vedat Kaban caddesi istikametine doğru devam edecek, Vedat Kaban caddesinden dikey olarak geçilerek 115.Sokağa girilecek, 115.Sokağı takiben Atatürk Bulvarı istikametine doğru devam edilecek, 115. Sokağın Atatürk Bulvarı ile kesiştiği kavşaktan sağa, Dalaman istikametine doğru dönülecek, Atatürk Bulvarından Dalaman istikametine doğru devam edilecek, Bu aşamadan sonra yürüyüş, 115.Sokak kavşağına kadar olan bölümde,  1.Nolu yürüyüş güzergahı takip edilerek devam edecek. Atatürk Bulvarının Dalyan istikametinden Ortaca istikametine doğru, Atatürk Bulvarının 115.Sokak ile kesiştiği kavşaktan 115.Sokağa girilecek, 115.Sokağı takiben, Vedat Kaban Caddesinden dikey geçilerek 119.Sokağa girilecek, 119 .sokağı takiben Kamacılar Düğün Salonu önündeki  alanda  yürüyüş son bulacaktır. Güzergah üzerindeki kaldırımlar bu alana dahil değildir.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.