Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

“Panorama” çok yakında açılıyor

“Panorama” çok yakında açılıyor
REKLAM ALANI
Nisan 10, 2023 11:01 am
358
A+
A-

Katlanır Cam Balkon başta olmak üzere Panorama Katlanır Cam Balkon, çok yakında Ortaca’da hizmet vermeye başlayacak.
Ortaca’dayer alan iş yeri showroom hazırlıkları son aşamasına gelen “Panorama Katlanır Cam Balkon” kendi üretimi olan Katlanır Cam Balkon sistemleri, Giyotin Cam, Otomatik Kepenk, PVC Kapı ve Pencere, Duşakabin, Sineklik ve Korkuluk gibi ürünlerinde alternatif model ve renk seçeneklerini müşterilerine sunuyor.
Panorama Katlanır Cam Balkon, Ortaca’nın yanı sıra, Muğla’nın tüm ilçeleri ile, Denizli’nin Çameli, Tavas, Kale, Acıpayam ve Antalya’nın Kaş, Kalkan ilçelerinde de hizmet verecek. Geniş ürün yelpazesi, kaliteli işçilik ve uygulama, deneyimli kadrosu ile ev ve iş yerlerine hizmet edecek Panorama çok yakında hizmete girecek. Sayılı günler kaldı. Yerinde servis hizmeti ile bu deneyimi yaşamak isteyen müşteriler için ulaşabilecekleri telefon numarası  0546 485 6616.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.