Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Pinokyo Marmaris’e geliyor

Marmaris Belediyesi, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısını tamamlayan öğrencileri Pinokyo isimli tiyatro oyununda ağırlayacak. Marmaris Belediyesi, ikinci yarıyıl tatiliyle birlikte Ramazan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı …

Pinokyo Marmaris’e geliyor
REKLAM ALANI
Nisan 19, 2023 12:36 pm | Son Güncellenme: Nisan 20, 2023 8:43 am
291
A+
A-

Marmaris Belediyesi, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısını tamamlayan öğrencileri Pinokyo isimli tiyatro oyununda ağırlayacak.

Marmaris Belediyesi, ikinci yarıyıl tatiliyle birlikte Ramazan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir arada kutlayacak öğrenciler için etkinlikler düzenledi. Bu çerçevede yarıyıl tatilini keyifle geçirmeleri için Pinokyo isimli tiyatro oyunu ücretsiz olarak sahnelenecek. İzmir Çocuk Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu oyun 20 Nisan Perşembe günü Armutalan Kültür Merkezi’nde saat 14.00 ve 16.00’da iki seans halinde ücretsiz olarak oynanacak.

Oyuna tüm çocukları davet eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Çocuklarımızın yarıyıl tatilini eğlenceli bir şekilde geçirmelerini hedefliyoruz. Hepimizin küçükken okuduğu Pinokyo’yu bu kez tiyatro sahnesinde izleyeceğiz. Tüm çocuklarımıza keyif dolu bir tatil diliyor; hem Ramazan hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramlarını kutluyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.