Dolar 32,3449
Euro 34,9379
Altın 2.407,46
BİST 10.218,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Plaj hentbolunda, kadınlarda Gazi Üniversitesi, Erkeklerde ise Özyeğin Üniversitesi şampiyon

Plaj hentbolunda, kadınlarda Gazi Üniversitesi, Erkeklerde ise Özyeğin Üniversitesi şampiyon
REKLAM ALANI
Temmuz 10, 2023 9:37 am
278
A+
A-
Plaj hentbolunda, kadınlarda Gazi Üniversitesi, Erkeklerde ise Özyeğin Üniversitesi şampiyon
Köyceğiz ilçesinde bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Üniversiteler Yaşar Sevim Plaj Hentbolu Türkiye Şampiyonası sona erdi.
Şampiyonaya, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Giresun Üniversitesi ve Atılım Üniversitesi’nden kadın ve erkeklerde 16 takım 260 sporcu katıldı.
Köyceğiz Belediyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun iş birliği, Köyceğiz Kaymakamlığı ve Türkiye Hentbol Federasyonu’nun da destekleriyle düzenlenen şampiyonanın final müsabakaları Delta plajında yapıldı.
hentbol 2 - Plaj hentbolunda, kadınlarda Gazi Üniversitesi, Erkeklerde ise Özyeğin Üniversitesi şampiyon
Zorlu mücadeleler sonucunda kadınlarda Gazi Üniversitesi şampiyonluğa uzandı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ikinci, Dumlupınar Üniversitesi de üçüncü sırayı aldı.
Erkeklerde ise ipi Özyeğin Üniversitesi göğüsledi. Dumlupınar Üniversitesi ikinci olurken, Marmara Üniversitesi kürsüyü üçüncü tamamladı.
Şampiyonada dereceye giren takımların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Serdar Eler ve protokol tarafından verildi.
Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, 24’üncü Üniversiteler Yaşar Sevim hentbol şampiyonasını tamamladıklarını, tüm katılımcılara teşekkür etti.
Kamil Ceylan, “İnşallah 25’incisini de uluslararası bir turnuva olarak federasyonla birlikte düzenlemeyi planlıyoruz. Başarılı geçeceğini umuyorum. Şimdiden tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. takımlarımızı Köyceğiz’de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.
Erkekler şampiyonu Özyeğin Üniversitesi Hentbol Takım Kaptanı Yiğit Tunca, “Bu sene Yaşar Sevim plaj hentbol turnuvasında da geçen sene olduğu gibi şampiyon olduk. Çok mutluyuz, çok güzel geçti her şey. Köyceğiz Belediyesi’ne ve organizasyona katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Seneye umarım burada tekrar görüşürüz” diye konuştu.
Kadınlar şampiyonu Gazi Üniversitesi Hentbol takım kaptanı Hatice Çağla Işık da, “Bu sene kadın takımı olarak ilk defa turnuvaya katılım sağladık. 5 günün sonunda şampiyon olarak tamamladık. Çok mutluyuz, gururluyuz. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gazi Üniversitesi Hentbol Takımı Antrenörü Atahan Özen ise, “Bu turnuvaya hem kız hem erkek takımı olarak kalabalık bir kadroyla katıldık. Çok zorlandık, çok uğraştık. Ama sonunda kız takımıyla namağlup bir şekilde şampiyon olduk” dedi.
Haber ve fotoğraflar: Ömer Kundakçı – Gürcan Kundakçı
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.