Dolar 32,5988
Euro 34,7628
Altın 2.496,63
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 13°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Polonyalılar da tatil için Marmaris’i tercih edecek

Marmaris Ticaret odası’nın girişimleriyle Polonyalı turistler haftada 5 uçak ile Marmaris’e seyahat etme imkanı bulacak. Marmaris Ticaret Odası’nın (MTO) Marmaris’in tanıtımına katkı sağlamak ve pazar çeşitliliğini artırmak için yurt dışı …

Polonyalılar da tatil için Marmaris’i tercih edecek
REKLAM ALANI
Nisan 25, 2023 3:48 pm | Son Güncellenme: Nisan 25, 2023 3:51 pm
285
A+
A-

Marmaris Ticaret odası’nın girişimleriyle Polonyalı turistler haftada 5 uçak ile Marmaris’e seyahat etme imkanı bulacak.

Marmaris Ticaret Odası’nın (MTO) Marmaris’in tanıtımına katkı sağlamak ve pazar çeşitliliğini artırmak için yurt dışı fuarlarına yaptığı katılımları meyvesini veriyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının sona ermesiyle birlikte yeniden Marmaris’in turizm tanıtımlarına ağırlık veren MTO ve Marmaris Belediyesi, 16-18 Mart tarihlerinde Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen Turizm Fuarı’na katılarak tur operatörü ve seyahat acenteleri ile bir dizi görüşme gerçekleştirmişti. Yapılan görüşmeler neticesinde Polonya’nın en büyük tur operatörü, 5 yıl önce sonlandırdığı Marmaris satışlarına yeniden başlama kararı aldı. Önümüzdeki günlerde Marmaris Ofisi’nin açılışını yapacak olan firmanın Ürün Direktörü Jaroslaw Bronisz ve Türkiye Yetkili Acentesi Traveyo Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Korkmaz ile Destinasyon Koordinatörü Caroline Waite MTO Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan’ı ziyaret ederek yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirirken ve desteklerinden ötürü MTO’ya teşekkür etti.

Ziyaret sonrası konuyla ilgili görüşlerini aktaran MTO Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan; “Polonya ekonomik anlamda hızla büyüyen bir pazar. Savaş sonrası Ukrayna’dan aldığı göçle birlikte nüfusu 42 milyonu aştı. Geçtiğimiz yıl ülkemizi ziyaret eden Polonyalı turist sayısı yaklaşık 1 milyon 150 bin iken bunun sadece 24 bini Dalaman’a inmiş. Bu verilerden yola çıkarak Mart ayında Varşova’da düzenlenen ITTF Turizm Fuarı’na belediyemizle birlikte ilk kez katılım sağladık. Yapılan görüşmeler neticesinde Polonya’nın en büyük tur operatörü 5 yıl önce durdurduğu operasyonu tekrar başlatma kararı aldı. Önümüzdeki günlerde haftada 2 uçak ile misafir getirmeye başlayacaklar. Haziran itibariyle hafta 5 uçağa çıkacak olan sefer sayısı Ekim sonuna kadar devam edecek. Katıldığımız fuarların meyvesini alıyor olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. An itibariyle firmanın Polonya’daki ofislerinde çalışan 120 satış sorumlusu arkadaşımız Marmaris’i tanımak üzere ilçemizde misafir ediliyor. Destek veren otelcilerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.