Dolar 32,6000
Euro 34,8429
Altın 2.494,51
BİST 9.535,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

“Portakal Çiçeği” tenis turnuvası Dalaman’da başladı

“Portakal Çiçeği” tenis turnuvası Dalaman’da başladı
REKLAM ALANI
Nisan 1, 2021 6:46 pm | Son Güncellenme: Nisan 1, 2021 6:48 pm
1.874
A+
A-

“Portakal Çiçeği” tenis turnuvası Dalaman’da başladı

TFF Ulusal Düzeyde 14 yaş  “Portakal Çiçeği Bahar Tenis Turnuvası” Dalaman’da başladı.

DSC 0393

 

1-4 Nisan 2021 tarihleri arasında başlayan  turnuvaya 15 ilden 101 kız ve erkek sporcu katıldı. 4 gün devam edecek olan müsabakalar geçtiğimiz aylarda Dalaman belediyesi tarafından yapımı tamamlanan  İlçe spor tesislerindeki toprak  kortlarda oynanıyor.

Dalaman’a gelen sporcular, günün anlam ve önemi için hatıra olarak  Dalaman belediye başkanı Muhammet Karakuş, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan ve diğer kurum amirleriyle birlikte tenis kortların etrafına, Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen ağaçları dikerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

DSC 0406

DALAMAN TENİS

Karakuş; Dalaman’a 4 adet toprak kort daha yapılacak

Başkan Muhammet Karakuş; “Tesisimiz Ulusal düzeyde tüm maçlara ev sahipliği yapabilecek kapasitededir. Projelerimizin devamı olan 4 adet toprak kort ‘ta tamamlandıktan sonra bu tesis uluslar arası tenis turnuvalarına ev sahipliği yapabilecek. İnşallah bu kortlarda yetişen sporcularımız bizleri uluslar arası turnuvalarda da temsil ederler. İlçemize gelen tüm sporcu gençlerimize teşekkür ederim. Bu tarz organizasyonları Dalaman’da gerçekleşmesi için ev sahipliği yapmaya hep adayız.

DSC 0411

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, “Hizmete yeni giren tesisler Dalaman’a hayırlı  olsun, Bahar havasında olduğumuz için ve portakal ağaçları da çiçek açtığından bu turnuvanın adını “Portakal Çiçeği Bahar Tenis Turnuvası” koyduk. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve katılımcı sporculara teşekkür ediyorum”dedi.

DSC 0409

Turnuvanın açılışına Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Dalaman Belediye başkanı Muhammet Karakuş, Dalaman İlçe Spor Müdürü Hakan Semerci, Dalaman Tenis Kulübü başkanı Mehmet Aşık, İlçe Milli eğitim müdürü Dalaman Orman İşletme, İlçe Jandarma komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, sporcu çocukların aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan Dalaman’a aileleriyle birlikte gelen sporcular Dalaman’da  ve çevre ilçelerde bulunan otel ve apart’larda ekonomik olarak ta hareketlilik  oluşturdu.

Haber : Güngör ÇOBAN

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.