Dolar 32,4232
Euro 34,7608
Altın 2.434,28
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 22°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Sezer Durmuş Cumhuriyet Halk Partisi’nden Dalaman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Sezer Durmuş Cumhuriyet Halk Partisi’nden Dalaman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı
REKLAM ALANI
Kasım 24, 2023 5:41 pm | Son Güncellenme: Kasım 24, 2023 5:44 pm
613
A+
A-

Sezer Durmuş Cumhuriyet Halk Partisi Dalaman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi aday adayları bir bir sahada çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Dalaman ilçe Başkanlığı’nda aday adaylığı başvurusunu ilçe teşkilatına sunan Sezer Durmuş açıklamalarda bulundu.

3 - Sezer Durmuş Cumhuriyet Halk Partisi'nden Dalaman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Parti binası önünde yoğun bir destekle yapılan basın açıklamasında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Mehmet Kubilay Özcan, Ortaca ve Dalaman Atatürkçü Düşünce Derneği yönetimi, Ortaca Pir Sultan Abdal Derneği Yönetimi, STK’lar ve partililer katılım sağladı.

Sezer Durmuş, “Dalaman’ın kırsal bölgelerinden şehir merkezine kadar vatandaşlarımızdan, gerek esnaf, gerekse  iş camiasından gördüğüm destekler ve halkımızın her kesiminden  gelen yoğun talepler doğrultusunda geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin de bana vermiş olduğu enerji, istekle Dalaman’ı Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetmesi için Dalaman Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldum.”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Dalaman İlçe Başkanı Bilal Sarıhan, “yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olan Sezer Durmuş’a adaylığı ve seçim sürecinde teşkilatım adına başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun, kolaylıklar diliyorum” dedi.

1 19 - Sezer Durmuş Cumhuriyet Halk Partisi'nden Dalaman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Sezer kardeşime ilçe başkanlığı döneminde de hep destek oldum. Dalaman’da ilçe yönetimiyle topyekün çalışmalarını gördüm ve hep Fethiye Belediyesi ve ben destekçi oldum. Dalaman’a sanat, kültür, müzik, ekonomi anlamında çok büyük projeleri var. Başkan aday adayı olarak bugün karşınızda ve ben eminim ki benim gibi başkan olup Dalaman’a güzel projelerle ivme kazandıracak. Ben bir abisi büyüğü olarak her insana, her vatandaşa dokunmasını parti ayrımı yapmadan herkese Cumhuriyet Halk Partisinin belediyeciliğini yaşatmasını tavsiye ediyorum. Görüyorum ki burada da Cumhuriyet Halk Partili olan ya da olmayan tüm destekçilerimiz de Sezer Durmuş’u başkan yapmak için toplanmış. Doğru yolda ilerliyorsun Sezer kardeşim, bizler de arkandayız.” dedi.

1 1 1 - Sezer Durmuş Cumhuriyet Halk Partisi'nden Dalaman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı      4 - Sezer Durmuş Cumhuriyet Halk Partisi'nden Dalaman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Belediye Başkan aday adayı Sezer Durmuş, “gün geçtikçe büyüyen, gelişen ilçemiz Dalaman için, daha iyi bir gelecek inşa etmek yaşam kalitesini artırmak ulusal sorunları çözümlemek Dalaman’ımızın sahip olduğu değerleri akılcı projelerle kullanımını sağlamak ve hayata geçirmek için Dalaman Belediye Başkanlığı görevine adayım. Dalaman tarihi, doğası, coğrafyası ile kültürel bir miras. Son yıllarda da büyüyen ve gelişen Dalaman’da sorunlar gün be gün artış göstermektedir. Şehir içi trafik, otopark, alt yapı ve çevre sorunları ile karşı karşıyayız. Özellikle bölgemizde yetişen narenciye ürünleri, nar ve zeytin başta olmak üzere bu ürünlerde üreticinin verdiği bin bir emeğe rağmen yüzü gülmemektedir. Bölgemiz turizm bölgesi olmasına rağmen, transit bir geçiş alan olarak kullanılmakta ve gereken yeterli değeri görememektedir. Dalaman projeleri onaylanmış ve finansmanı hazır olmasına rağmen daha önceki kötü intibalardan dolayı adeta bir üvey evlat muamelesi görmektedir. Güzel Dalaman’ımızı kültür ve sanat şehri haline getirebilmek için uzman arkadaşlarımızla var gücümüzle projelerimizi hayata geçireceğiz. Hepinize verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum” dedi.

1 18 - Sezer Durmuş Cumhuriyet Halk Partisi'nden Dalaman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Yerel seçim sürecinde sandıkta sizlerin vereceği desteklerle Dalaman’ımızı birlikte güzel yarınlara taşıyacağımız projelerle sizlere hizmet etmeye söz veriyorum. Birlikte kazanacağız, ortak akılla yöneteceğiz çağdaş, ekonomik değeri yüksek, kültür, turizm, sanat ve festivaller kenti olma yoluna hep birlikte yürüyeceğiz.

Sezer Durmuş’un Özgeçmişi

1988 yılında çiftçi bir ailenin çocuğu olarak Dalaman Kapukargın’da dünyaya geldim.İlköğrenimimi Kapukargın İlkokulunda, orta öğrenim ve lise eğitimini de Dalaman’da tamamladım.Evli ve bir kız çocuğu babasıyım.

1 20 - Sezer Durmuş Cumhuriyet Halk Partisi'nden Dalaman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Dalaman’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin teşkilatlanmasında görev alan ve uzun yıllar emek mücadelesi veren babam Ramazan Durmuş’un siyasi ideolojisini  benimseyerek ben de çocukluk yıllarımda başlayan Cumhuriyet Halk Partili olma sevdamı içimde büyüterek 2013 yılında üye oldum.

2008-2016 tarihleri arasında Dalaman Otogarı’nda Kamil Koç Otobüs Firmasının Acentalığını yaptım. Dalaman’da eksikliğini gördüğümüz okul öncesi eğitim kurumu olan Özel Zeytin Kreş  ve Gündüz Bakım Evi’ni eşimle birlikte açarak hizmet vermeye devam ediyoruz.

Çalışma hayatım boyunca partime destek olurken, 2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Dalaman Gençlik Kolları başkanı seçildim. Bu görevimi 2018 yılına kadar devam ettirdim.

2018 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Dalaman ilçe Yönetim kuruluna seçildim.

1 - Sezer Durmuş Cumhuriyet Halk Partisi'nden Dalaman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

 

2019 yılında yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Dalaman ilçe başkanlığı kongresinde delegelerin tamamının takdiriyle tek aday olarak başkan seçildim.

Aynı zamanda Dalaman’ın bir tarım kenti olması sebebiyle ve üreticilerin hak ettiği değeri alamaması ve bir araya gelememesinden dolayı ihtiyaç duyulan kooperatif eksikliğine öncülük yaparak 2021 yılında S.S. Dalaman Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin kurucu başkanlığını üstlendim. Bölgemizdeki üreticilerimizin ürünlerini değerinde alıp, vatandaşlarla buluşturarak üreticimize de katkı sağlamaktayız ve halen Kooperatif başkanlığını yürütmekteyim.

Dalaman Belediyesi’nin elimizde olmamasına rağmen Cumhuriyet Halk Partisi  Dalaman İlçe başkanlığı olarak, bir çok sosyal projeye imza attık. Başkanlığım döneminde 5 bin kişilik İftar yemekleri, sportif faaliyetlerle Dalaman’ı sporla buluşturmak adına bir çok turnuva düzenledik.

Kültürel etkinliklerin bu döneme kadar yeterli olmadığını görerek Dalaman’da ve Türkiye’de çok ses getiren  bir çok konser, 30’a yakın yayın evi ve 70’e yakın bir çok ünlü gazeteci, siyasetçi ve yazarın katılımı ile kent meydanında ilk kez  düzenlediğimiz “Dalaman Kitap Günleri”ni 1 hafta boyunca halkımızla buluşturduk.

Dalaman’ın kırsal bölgelerinden şehir merkezine kadar vatandaşlarımızdan, gerek esnaf, gerekse  iş camiasından gördüğüm destekler ve halkımızın her kesiminden  gelen yoğun talepler doğrultusunda geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin de bana vermiş olduğu enerji, istekle Dalaman’ı Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetmesi için Dalaman Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldum.” açıklmasında bulundu. -ÖZGÜRER DENİZ KUNDAKÇI

7 - Sezer Durmuş Cumhuriyet Halk Partisi'nden Dalaman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.