Dolar 32,5605
Euro 34,9685
Altın 2.429,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C

Silent Turkuaz Hotel sezona hazır

Silent Turkuaz Hotel sezona hazır
REKLAM ALANI
Şubat 23, 2022 10:22 am | Son Güncellenme: Şubat 28, 2022 10:28 am
1.444
A+
A-

Silent Turkuaz Hotel sezona hazır 

Silent Turkuaz Hotel, dinlenmek ve rahatlamak isteyen müşterilerini eşsiz konumu sayesinde doğanın yeşilliği ve Ege denizinin muhteşem mavisinin huzuru ile buluşturuyor.

Untitled 1 4

Silent Turkuaz Hotel sahibi Eşe Can Yapmış olduğu açıklamada;” önceliğimiz müşteri memnuniyeti, Otelimiz şahane konforu, kalitesi ve güler yüzlü çalışanları ile sizlere benzersiz bir hizmet sunuyor. Neredeyse 30 yıldır sizlere hizmet veren Otelimiz 2021 yılında yenilenerek bunca zamandır sizlerde bırakmış olduğu birbirinden özel ve güzel anılarını bir üst seviyeye daha çıkarıyor.
Deniz manzarası eşliğinde restoran/barımızda özel hazırlanan menümüz ile yemeğinizin tadını çıkarabilir, içeceklerinizi keyifli bir sohbet eşliğinde veya sadece günbatımının göz alıcı renklerinin ege denizi ile buluşmasını seyrederek içebilirsiniz. Doğa ile iç içe olmayı seven misafirlerimiz muazzam bir manzara eşliğinde yürüyüş yapabilir ardından yürüyüşlerini özel tasarlanan Fin Hamamımızda veya buhar odamızda sonlandırabilir. Keyfini en üst seviyeye çıkarmayı dileyen misafirlerimiz için ayrıca VIP odalarımız da bulunmaktadır.
Ayrıca otelimiz elbette en yakın ve güzel dostlarınızı (kedi, köpek ve benzeri her türlü canlıyı) severek ağırlamaktadır.
Turkuaz otel size, unutamayacağınız anılar sunmayı ve hayatınızın tatilini yaşatmayı vaat ediyor ve sizi bu deneyimlerden faydalanmanız için ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyor.

1

Otelimizde sürekli yararlanabileceğiniz hizmetlerimiz
Lüks Alacarte Restaurant
Otelimizde konaklayan ve dışarıdan gelen misafirlerimize, bu hizmeti vermekteyiz.
Kablosuz Wi-fi
Değerli müşterilerimize otelimizin her alanında kablosuz wi-fi hizmeti sunmaktayız.
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
24 Saat boyunca otelimizin resepsiyon hizmetinden yararlanabilirsiniz.
Silent Turkuaz Otel
Otelimiz şahane konforu, kalitesi ve güler yüzlü çalışanları ile sizlere benzersiz bir hizmet sunuyor.” Dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.