Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 23°C

TEZCAN: “KAZANAN ORTACA OLDU”

TEZCAN: “KAZANAN ORTACA OLDU”
REKLAM ALANI
Ocak 21, 2024 11:22 pm
213
A+
A-

TEZCAN: “KAZANAN ORTACA OLDU”

CHP, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Ortaca Belediye Başkanı adayını üyelerle belirlemek için sandık başına gitti. Seçimlerde 2148 kayıtlı üyenin 1717’si oy kullandı.

Yoğun katılımın olduğu seçimlerde kullanılan oyların yarısını alan Evren Tezcan CHP’nin Ortaca belediye Başkan adayı oldu.

Evren Tezcan 821, Orhan Karaçelik 581, Marziye İlhan 160, Selçuk Kamacı 88, Necdet Doylan 26, Yunus Emre Armağan 15, Zafer Kundakçı 9, Yılma Gümüş 9, Oğuzhan Kılıç 7, Mehmet Keza Kundakçı 2 oy aldı. Seçimde 7 oy geçersiz sayıldı.

FB IMG 1705868113020 - TEZCAN: “KAZANAN ORTACA OLDU”

Seçimlerin ardından açıklamada bulunan CHP Ortaca Belediye Başkan adayı Evren Tezcan, “Değerli partililerimiz; Ortaca’yı yeniden sosyal demokrat belediyecilikle buluşturmak için aday adayı arkadaşlarımızla farklı düşüncelerin olduğu bir yönetim şekliyle daha güzel bir Ortaca için yola çıktık. Tek amaçlarının CHP çatısı altında Ortaca’ya hizmet etmek olduğunu düşündüğüm tüm aday adayı arkadaşlarım bu demokrasi yarışında projelerini anlatarak destek istediler” dedi.

FB IMG 1705868434049 - TEZCAN: “KAZANAN ORTACA OLDU”

Evren Tezcan, “Bugün partililerimizin yoğun katılımıyla ilk demokrasi şölenimizi gerçekleştirdik. Ortaca’ya hizmet etmek için yarıştığımız bu yolda sizlerin destekleriyle partimizin adayı olarak yolumuz devam ediyor. Artık hep birlikte omuz omuza, güç birliğiyle Ortaca’yı sosyal belediyecilikle buluşturma zamanı. Bizlere oy veren vermeyen tüm partililerimize ve bu yarışa katılan aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her şey Ortaca için, kazanan Ortaca oldu” açıklamasında bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.