Dolar 32,2126
Euro 35,0154
Altın 2.516,68
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 31°C
Az Bulutlu
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 26°C
Cum 27°C
Cts 24°C

THF ERKEKLER SÜPER LİGİ’NDE PLAY-OFF SIRALAMA ETABI KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR: 34 KONYA BBSK: 33

Nisan 30, 2024 10:07 am | Son Güncellenme: Nisan 30, 2024 10:09 am
98
A+
A-

THF ERKEKLER SÜPER LİGİ’NDE PLAY-OFF SIRALAMA ETABI
KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR: 34 KONYA BBSK: 33
ÖMER KUNDAKÇI
Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi sıralama maçları başladı. Ligi 5’inci sırada bitiren Köyceğiz Belediyespor evinde ligi 8’inci sırada tamamlayan Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile play-off sıralama etabı ilk maçında karşı karşıya geldi.
Sercan Ersöz’ün gözlemci olduğu karşılaşmayı Murat Çelik – Cengiz Ömer hakem ikilisi yönetti.
İlk yarısını 18-22 yenik tamamlayan ev sahibi Köyceğiz Belediyespor karşılaşmadan 34-33 galip ayrılarak rövanş için avantaj sağladı. Kaleci Alp Yıldız yaptığı kurtarışlarla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
Karşılaşmayı Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan da tribünden izleyerek takıma destek oldu.Sıralama maçlarının ikincisi 1 Mayıs’ta Köyceğiz Spor Salonunda oynanacak.
Köyceğiz Belediyespor’da, Mikail Yıldırım 4, Musa Bağımsız 4, Kazuya İmasato 2, Yiğit Eröz 6, Oğuz Çevik 3, Behçet Çimen 6, Can Çelebi 2, Sedat Yıldırım 7 gol kaydetti.
Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde ise, Resul Kaan Çağıl 1, Ali Kabadayı 3, Muhammed Mustafa Tekcan 4, Fatih Ateş 4, Yiğit Yaşar Kocaarslan 2, Alican Göçmen 4, Doğukan Sarısoy 5, Kasım Can Kartal 6, Muhammed Emre Bilgin 2 gol kaydetti.
-Köyceğiz Belediyespor oyuncusu Oğuz Çevik, “Play-Off mücadelemizdeki ilk maçımızı başarıyla tamamladık. Rakip takımı da tebrik ediyoruz. Daha hiçbir şey bitmiş değil, artık ikinci maça bakacağız” dedi.
-Köyceğiz Belediyespor kalecisi Alp Yıldız, “Play-Off’un ilk maçını hatasız bir şekilde tamamladık. İlk başta biraz zor oldu, sonradan toparladık takım olarak. İyi savunma, iyi hücumla maçı kazandık. İnşallah kazanıp daha iyi yerlere devam edeceğiz. Burada bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz, ikinci maçımıza Çarşamba günü herkesi bekliyoruz” diye konuştu.
-Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Murat Çaycı da, Özellikle sahada hentbolun gerektirdiği her şeyi elinden geldiğince yapmaya çalışan oyuncu gurubu vardı, iki ekibi de tebrik ediyorum. İlk yarı evet çekişmeliydi, oyunu çevirmiştik. Ama ikinci yarıda şut yüzdemizin düşmesi maçın buralara gelmesinin en büyük sebebi. Artık Çarşamba günkü maça dinleneceğiz, hatalarımızdan ders çıkarıp, neleri eksik yaptığımızı tespit edip onları giderip en azından seriyi üçüncü maça Konya’ya evimize taşımaya çalışacağız. İnşallah ikinci maçta en az bugünkü kadar çekişmeli, zevkli ve hentbolun gerektirdiği dostluğun yansıdığı bir maç olur. Buradan Köyceğiz’in kıymetli antrenörleri başta olmak üzere sporcularını ve kendi sporcularımı tebrik ediyorum” dedi.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.