Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 26°C

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDULAR

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDULAR
REKLAM ALANI
Kasım 30, 2020 3:51 pm
3.353
A+
A-

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDULAR

 

 

Dalaman Meslek Yüksekokulu öğrencileri, katıldıkları 17. Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması’nda 67 takım arasından birinci oldu.

 

Mars Logistics ve Lojistik Derneği (LODER) iş birliğiyle gerçekleştirilen ve bu yıl 17’ncisi düzenlenen Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması’nın sonuçları açıklandı.

Lojistik zeka, ekip çalışması, proje yönetimi gibi pek çok donanıma hâkim olmayı gerektiren, sektörü yakından tanıma ve analiz etme imkanı sunan 17. Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması’nda öğrencilerin büyük bir başarı elde etti.

Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması’nda, Türkiye genelinde program adında “lojistik” kelimesi bulunan meslek yüksekokullarının katıldığı “C Kategorisinde”, Dalaman Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencileri Üniversitelerini başarı ile temsil etti.

Dalaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Haşim KAFALI’nın desteklediği, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkan Vekili Öğr. Gör. Kadir AYDOĞAN’ın koordinatörlüğünde bulunan ve Dalaman Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencileri Buse BİLCEN, Fethiye Çağla ÖZAY, Tunahan DEMİREZEN’den oluşan ekip, yarışmaya katılan 67 takım arasından birinci olmayı başardı.

Dalaman Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencileri 2016 ile 2017 yıllarında da aynı yarışmada birincilik ödülünün sahibi olmuşlardır.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.