Dolar 32,5854
Euro 34,7959
Altın 2.511,26
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Veteranlar Köyceğiz’de buluştu…

Veteranlar Köyceğiz’de buluştu…
REKLAM ALANI
Nisan 11, 2022 5:49 pm
1.447
A+
A-

Veteranlar Köyceğiz’de buluştu…

thumbnail DSC 1761

 

Ulusal Veteranlar Masa Tenisi turnuvası Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yapıldı. Köyceğiz Spor Kulübü ile Veteran Masa Tenisçileri Derneği tarafından organize edilen turnuvaya, tek erkek, tek kadın, çift erkek, çift kadın ve karışık kategorilerinde 37 ilden 186 sporcu katıldı. Turnuvaya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Almanya’dan çiftler katıldı.

Köyceğiz Kaymakamlığı, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Köyceğiz Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin katkısı ile Köyceğiz Spor Salonunda yapılan organizasyonun sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Köyceğiz Spor Kulübü Başkanı Tarkan Öztürk, Köyceğiz de ilk kez düzenlenmesine rağmen güzel bir organizasyon olduğunu, gelecek yıl daha büyük bir organizasyon yapacaklarını söyledi.

thumbnail DSC 1766

Katılımcılardan olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Öztürk, “Katılımcılar gelecek yıl geleceğimiz noktalardan bir tanesi Köyceğiz diyorlar. Artık Köyceğiz Veteran tenis turnuvası her yıl Nisan ayında düzenlenecek. Bu bizim için, Muğla için çok önemli. Biz de Köyceğiz Spor Kulübü olarak bu organizasyonu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz, çok gururluyuz. Böyle bir organizasyonla Köyceğiz’in ve Muğla’nın reklamının olması çok mükemmel. Masa tenisi çok etkin bir spor. İnşallah bundan sonra başarıyla tamamlayacağız ve birlik beraberlik içerisinde bu turnuvaları düzenleyeceğiz” dedi.

Turnuvayı uluslararası düzenlemek için çalışacaklarını anlatan Öztürk “Bu turnuvanın etkisi büyük oldu. Bunun üzerine katılım gelecek yıl daha büyük olacak. Belki 300, 350 kişi olacak. Tabi böyle bir turnuva 300 kişilik turnuva 2 günde bitmez. 3 gün 4 gün sürebiliyor. Bu duyuldukça büyüyecek. Belki daha ileriki zamanlarda uluslararasına çevrilecek, dışardan yabancı sporcular da gelip katılacak” diye konuştu.

Sporcu Fulya Diker, “Ülkemizde çok sayıda veteran organizasyonu yapılıyor ve hepsi birbirinden kaliteli ve güzel. Köyceğiz’de ilk defa yapılıyor ve bu organizasyon da çok güzeldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yıllardır organizasyonlara katılıyorum, çok güzel dostluklarımız oluşuyor. Masa tenisi sporu zaten çok özel bir spor, sporcularının da özel olduğuna inanıyorum. Her yerde ve her yaşta yapılabilecek bir spor. Ben uzun yıllardır bu sporu yapıyorum, profesyonel düzeyde bir sporcuyum. Yaşım gereği veteran oyuncuyum. Okul öğrencileri için de çeşitli katkıları var. Alzaymırı engellediği, önlendiği söyleniyor. Köyceğiz’de birincisi yapılan bu turnuvada hem teklerde birinci olmak gururunu yaşadım. Her yıl buraya da gelmeyi düşünüyoruz. Umarım bundan sonraki yarışmalarda yine aynı dostluk ve sıcaklık içerisinde geçer. Çok başarılı organizasyondu, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Sporcu Bektaş Aydoğan, “Birinci olduğum için mutluyum. Herkese tavsiye edebilirim, 55 yıldır masa tenisi oynuyorum. Ölene kadar da oynayacağım. Sadece turnuva olarak düşünmemek lazım. Kısa süre de olsa Köyceğiz’i gezme fırsatımız oldu. Geleneksel hale gelirse katılmaktan mutluluk duyarım.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.