Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 26°C

“Yıldırım” satranç turnuvası

“Yıldırım” satranç turnuvası
REKLAM ALANI
Haziran 4, 2016 11:51 am
1.340
A+
A-

“Yıldırım” satranç turnuvası

 

Ortaca Belediyespor Satranç Eğitim Merkezi’nde,Yıldırım Satranç Turnuvası yapıldı. Satranç turnuvasına 25 sporcu katıldı.Ortaca Belediyespor alt yapısında eğitim gören satranç sporcularının yarıştığı turnuva5+3 zaman temposu ve 5 tur üzerinden yapıldı.

 

Ortaca Belediyespor başkanı Süleyman Dağdelen ve kulübün eski başkanı Metin Yıldırım’ın da katıldığı törenle sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Ortaca Belediyespor satranç antrenörü Hasan Güneş, “Bu turnuva ile 2015-2016 sezonu sona ermiştir. Muğla Kulüpler Şampiyonası birincisi de olan Ortaca Belediyespor, 15-22 Temmuz’da Konya’da yapılacak olan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’na katılacaktır. Bu yıl oluşacak olan 2. Lig’e adını yazdıracaktır. Ortaca Belediyespor kulübü satranç takımı 8 yıllık tecrübesi ve gücüyle inşallah 2. Lig’e çıkacaktır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.