Dolar 32,3802
Euro 34,7722
Altın 2.440,28
BİST 9.999,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 18°C

Zabıta unutulan çantayı sahibine teslim etti

Marmaris Belediyesi’nde görevli zabıta memuru Mehmet Güven, sokakta sahipsiz bir çanta buldu. İçinde para, altın ve cep telefonları bulunan çanta Antalya’dan tatil için Marmaris’e gelen sahibine ulaştırıldı. Marmaris Belediyesi Zabıta memuru Mehmet …

Zabıta unutulan çantayı sahibine teslim etti
REKLAM ALANI
Ocak 25, 2024 10:35 am
120
A+
A-

Marmaris Belediyesi’nde görevli zabıta memuru Mehmet Güven, sokakta sahipsiz bir çanta buldu. İçinde para, altın ve cep telefonları bulunan çanta Antalya’dan tatil için Marmaris’e gelen sahibine ulaştırıldı.

Marmaris Belediyesi Zabıta memuru Mehmet Güven, devriye gezdikleri sırada İçmeler Mahallesi Barış Caddesi üzerinde sahipsiz bir çanta buldu. Bahçe duvarı üzerine bırakılan çantanın içinden para, altın, cep telefonları, kredi kartları ve kimlikler çıktı. 5 yüzük, 2 küpe, 1 kolyenin bulunduğu çantayla ilgili tutanak tutulduğu sırada çanta içindeki telefonu arayan çanta sahibi zabıta merkezine çağırılarak eşyaları teslim edildi. Çantasının bulunmasına çok sevinen Hatice Ertaş ve eşi Hasan Ertaş, Antalya’dan tatil için Marmaris’e geldiklerini belirterek “Arabaya binerken unutmuşum. Kısa sürede çantama kavuştum. Marmaris Belediyesi’nin duyarlı ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.