Dolar 32,3157
Euro 35,1159
Altın 2.292,25
BİST 9.058,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

“1 Nisan itibariyle borçsuz bir Dalaman olacak”

“1 Nisan itibariyle borçsuz bir Dalaman olacak”
REKLAM ALANI
Mart 12, 2014 5:17 pm | Son Güncellenme: Mart 12, 2014 8:03 pm
1.364
A+
A-

Dalaman belediye başkanı Sedat Yılmaz;

“1 Nisan itibariyle borçsuz bir Dalaman olacak”

Dalaman Belediye başkanı Sedat Yılmaz yeni meclis üyeleriyle birlikte tam kadro Dalaman iş adamları derneğini ziyaret etti. 

Dalaman belediye başkanını Dernek binasında DİAD başkanı Ercan Kaylı ve yönetimi karşıladı.    

Misafirlere hitaben konuşmCIMG8838 - “1 Nisan itibariyle borçsuz bir Dalaman olacak”a yapan DİAD başkanı Ercan Kaylı; Yaklaşık derneğimiz kurulalı 2 yıl oldu. 2 yıldan bu yana Dalaman ilçemizin çıkarları doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz dedi.

   Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ;  “DİAD’ın kurulduğu günden bugüne iş adamlarımızla ilçe çıkarları için olumlu çalışmalarımız oldu. Keşke daha önceki yıllarda böyle bir dernek kurulsaydı. Daha farklı olabilirdi. İlçe çıkarları için her türlü sıkıntıyı göğüsleyen DİAD yönetimine ve üyelerine teşekkür ederim” Dedi.

 DİAD 2. Başkanı İsmet Akdeniz; Dalaman esnafının festivalin 9 gün olmasından ve panayırdan şikâyetçi olduğunu sanayi yolunun çevre yoluna başlanmasının akıbetini ve park otelin şu anki son durumunu sordu.

 Başkan Sedat Yılmaz;  “Festival ve panayırla ilgili önceliği Dalaman esnaflarına verildi, ama katılımın olmamasından dolayı dışarıdan esnafa izin verildi, daha önceki yıllarda 900 BİN TL’nin üstünde yapılan festivali kendi dönemlerinde çok daha az rakamlara örneğin 2013 yılında 100 BİN TL’nin hemen üstünde bir rakama mal ettik” dedi.

Yılmaz sanayi yolu ile ilgili yaptığı açıklamasında ise;  “Sanayi yolu ile ilgili kamulaştırmanın yüksek fiyata mal oluyor, çözüm için çalışmalarımız devam etmektedir. Belediye oteli ile ilgili de hastaneye dönüştürme çabalarımız vardır”dedi.

 DİAD yönetim kurulu üyesi Bayram Gök Başkana Büyük şehirle ilgili ilçenin ne gibi çıkarları olacağını sordu.

Başkan Yılmaz; “Belkide büyük şehre dönüşmede en karlı çıkan belediyelerden birisiyiz. Çünkü kanalizasyon borcumuz olan 95 trilyon yasaya göre Atık su arıtma tesisleri büyük şehre geçeceğinden dolayı 1 Nisan 2014 tarihi itibariyle sıfırlanmış olacak. Ayrıca itfaiye büyük şehre geçecek. Ama büyük şehirden de hiç kimse kafasına göre pay alamayacak. İlçe nüfusuna göre büyük şehir toplanan paraların payını banka hesabımıza yatıracak” Dedi.

 Başkan Sedat Yılmaz  açıklamasının ardından DİAD üyelerine şunları söyledi;

“Çok zor şartlarda Dalaman Belediyesini teslim aldık. 5 yıl içerisinde halkımıza her yönden hizmetler yaparak belediyeyi çalışır hale getirdik. Öncelikle tasarrufa yöneldik. Mazottan telefon paralarından ve diğer çok kalemden tasarruf ederek hizmet araçları aldık. Buradaki yeni meclis üyesi arkadaşlarımızla da 30 Mart belediye seçimlerine hazırız. Belediyecilikte tecrübe sahibi olduk. Seçildiğimizi takdirde Halkımıza önümüzdeki dönem daha iyi hizmet vereceğiz”dedi.

DİAD yönetim kurulu üyesi Emin Kaya ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında ise ; “Belediye başkanımız Sedat Yılmaz ve yeni meclis üyeler i bizi dernek binamızda ziyaret ettiler. Daha öncede AK  Parti ve CHP ziyaret etmişti. Başkanımızda geriye dönük 5 yıl yaptıklarını ve 30 Martta yeniden hizmete talip olduklarını söylediler. Bizde Dalamanla ilgili fikirlerimizi beyan ettik. Görüşmemiz karşılıklı fikir alış verisinde gerçekleşti. Biz DİAD olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu ifade ederek kendilerine başarılar diledik” dedi.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.