Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Vali Şimsek’ten Muğla’ya Selam Var…

Vali Şimsek’ten Muğla’ya Selam Var…
REKLAM ALANI
Kasım 18, 2017 9:29 am
1.673
A+
A-

Vali Şimsek’ten Muğla’ya Selam Var…

-YDA Dalaman Havalimanı Genel Koordinatörü Dr.Cengiz Tuğrul Ayaz’dan 5 Yıl Dalaman Kaymakamlığı ve Havalimanı Mülkü İdare Amirliği yapan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’e Vefa ve Teşekkür ziyareti.

 

YDA Dalaman Havalimanı Genel Koordinatörü Dr. Cengiz Tuğrul Ayaz, 2011-2016 Yılları arasında Dalaman Kaymakamlığı ve Dalaman Havalimanı Mülki İdare Amirliği görevlerini başarıyla yürüten ve 21 Haziran 2017 Tarihinde, Resmi Gazete ‘de yayınlanarak yürürlüğe giren İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesiyle Pendik Kaymakamlığı Görevinden Niğde Valiliği görevine atanan Yılmaz Şimşek’i Niğde’deki makamında ziyaret etti.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Dalamanda ki görevi süresince Havalimanı İşletmecisi YDA Havalimanıyla birlikte organize halde turizmin gelişmesine yönelik ve yolcuların mağduriyet yaşamamaları adına azimle çalışmalar yaptıklarını belirtirken görev süresinin dolmasının ardından da samimi ve sıcak ilişiklerin devam ettiğini dile getirdi.

Şimşek yeni görev yeri Niğde ye makam ziyaretine gelerek desteklerini her daim hissettirerek vefa örneği gösteren YDA Havalimanı Genel Koordinatörü Dr. Cengiz Tuğrul Ayaz’a teşekkür etti.

YDA Havalimanı Genel Koordinatörü Dr. Cengiz Tuğrul Ayaz Havalimanı işletmecisi olarak yolculara en iyi şekilde hizmet etmenin ve sivil havacılığın gelişmesini sağlamanın kamu özel sektör iş birliğiyle gerçekleştirilebileceğini vurgularken dalaman Havalimanında ki görev süresince ortak çözüm önerileri ve yaklaşımlarıyla Vali Şimşek ile birlikte koordineli çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Ayaz, güçlü devlet ve güçlü devlet adamlarıyla el ele yürümenin ülke menfaatine katkı sağlayarak verimli çalışmalar yapılmasını etkin hale getirdiğini söylerken Vali Şimşeğin Dalamandaki gönülden takdir ettikleri etkileyici çalışmalarının yeni görevinde de devam edeceğine inandıklarını söyleyerek başarı temennisinde bulundu.

Vali Şimşek Ayaz’a Niğdeyi kaymakam adayı olarak 23 sen önce geldiği dönemlerden bugüne Niğde’nin gelişerek çok değiştiğini anlatarak Niğde ili hakkında bilgiler verdi ve Muğla’lılara selamlarını iletti.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.