Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C
REKLAM ALANI
Kasım 20, 2017 2:11 pm
1.722
A+
A-

Soruşturma başlatıldı

Ortaca Devlet Hastanesi acil servisine kolonya içtiği gerekçesiyle tedavi için getirilen, taburcu edildikten bir süre sonra fenalaşarak karga tulumba tekrar getirildiği hastanede yaşamını yitiren Uğur Özdemir’in ölümünde ihmal olup olmadığının belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

yedek insanlığın öldüğü an -

 

Olayın duyulmasının ardından Muğla Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, Muğla Kamu Hastaneler Birliği ve diğer ilgili kurumlar tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Uğur Özdemir’in, alkol komasında olmasına rağmen tedavi için servise alınması, daha donanımlı bir hastaneye neden sevkinin yapılmadığı araştırılacak.

insanlığın öldüğü an -

 

-Olay-

45 yaşındaki Uğur Özdemir, kolonya içtiği gerekçesiyle yaklaşık 20 gün önce sabah saatlerinde Ortaca Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Bir süre tedavi altında tutulan Özdemir, hakkında adli vaka olması sebebiyle ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerine de bilgi verildikten sonra tedavisinin devamını istemediği gerekçesiyle taburcu edildi. Hastaneden ayrılan Uğur Özdemir hastane duvarının dibine çöktü kaldı. Bir süre sonra hastane duvarının dibinde yatan birini gören vatandaşlar, Ortaca Devlet Hastanesindeki görevlilere, 112’ye ve emniyet ekiplerine haber verdi. Yerde 4 saat yatan şahsı almaya Zabıtalarla kamyonet geldi. Vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine kamyonete alınmayan Uğur Özdemir Ortaca Devlet Hastanesi’nden getirilen sedyeye alınarak hastaneye götürüldü. 1 gün hastanede yatan Özdemir, burada hayatını kaybetti. Uğur Özdemir’in hiçbir yakınına ulaşılamayınca cenazesi yapılan işlemlerin ardından Ortaca Belediyesi görevlileri tarafından Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca merkez mezarlığına defnedildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.