Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

2023’e TEOMANLA MERHABA

2023’e TEOMANLA MERHABA
REKLAM ALANI
Ocak 4, 2023 10:18 am
981
A+
A-

Bodrum Belediyesi’nin düzenlediği yeni yıl konserinde ünlü sanatçı Teoman sahne aldı. Bodrum 2023 yılını görkemli bir yılbaşı programı ile karşıladı. 2023 yılına girerken binlerce kişi Teoman’ın şarkılarına eşlik ederek, yeni yıla merhaba dedi.
Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00’de DJ İlka Lichi performansı ile başlayan yeni yıl konserleri Ersin Show ile devam etti. Ardından Sahne alan Teoman sevilen şarkıları ile müzik severlere unutulmaz anlar yaşattı.
Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleşen ve binlerce kişinin katıldığı yeni yıl konserinde 2023 yılına hep birlikte coşku ile girildi. Konsere katılan müzikseverler sanatçının en beğenilen şarkılarına eşlik etti.
Geçtiğimiz yıl Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan, bu yılda 2.sinin düzenlendiği ‘’Happy Love Year Party’’ etkinliklerinde, yerel sanatçıların ağırlıkta olduğu halk konserleri ile vatandaşlar, bir hafta boyunca süren konserlerde doyasıya eğlendi.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras adına konsere katılan Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, yaptığı konuşmasında şunları söyledi;
Yeni yıla saatler kala çok güzelsiniz. Buradan o kadar güzel görünüyorsunuz ki. Belediye Başkanımız Ahmet Aras şehir dışında olduğu için maalesef burada değil. Ahmet başkanımızın size yeni yıl mesajını iletmek istiyorum. Sizlere yeni yılda, sağlık, mutluluk güzellikler ve huzur dolu günler diliyor. 2023’e dakikalar kala Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 de sizlerle birlikte çok güzel günler göreceğiz. Bu konseri düzenleyen tüm emeği geçen arkadaşlarımıza, zabıtalarımıza, emniyet güçlerimize sizin güvenliğinize sağlayan arkadaşlarımıza emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Teoman beye de aramızda olmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz. Her şey çok güzel olacak. Herkese iyi yıllar, iyi seneler diliyorum” dedi.
Belediye Meydanı’nda en sevilen parçalarını seslendiren Teoman müzik ziyafeti sundu. Hep bir ağızdan geri sayım yapan vatandaşlar saatler 00:00 gösterdiğinde 2023 yılına coşku ile girdi. Basın Bülteni

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.