Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
BİST 9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

DALAMAN BELEDİYESİNE 158 PERSONEL

DALAMAN BELEDİYESİNE 158 PERSONEL
REKLAM ALANI
Aralık 15, 2022 9:13 pm
1.220
A+
A-

DALAMAN BELEDİYESİNE 158 PERSONEL

Dalaman Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilanda daimi ve geçici süreli kadroda 158 kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Alınacak personeller farklı unvanlarda görev yapacaklar.

İŞKUR resmi web sayfasında yayınlanan ilana göre; “ Muğla ili Dalaman Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere vasıflı vasıfsız toplamda 158 kamu personeli alınacaktır. 5 ay 29 gün ila 9 ay gibi değişik sürelerde çalıştırılmak üzere Dalaman Belediyesi İktisadi Teşebbüsü olan DABEL A.Şirketi bünyesine daimi ve geçici süreli kadrolarda alınacak personeller için başvuru detayları aşağıda;

Dalaman Belediyesi personel alımında başvuru zamanı ve şekli.

Adaylar başvurularını 12 – 16 Aralık 2022 tarihine kadar Karaçalı Mahallesi Atatürk Caddesi No:96 Dalaman/Muğla adresine yapacaklardır.

Dalaman Belediyesi personel alımında kadro ve sayı dağılımı.

8 Aşçı, 103 Beden İşçisi, 1 Beko Loder Operatörü, 15 Büro İşçisi Geçici 3 Büro İşçisi Daimi, 6 Çöp Kamyon Sürücüsü/Şoför, 1 Ekskavatör Operatörü, 1 Gıda Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 17 Güvenlik Görevlisi, 1 Harita ve Kadastro Teknikeri, 1 Jeoloji Mühendisi alınacaktır.

Aşçı alımı için En az İlkokul mezunu olmak, Aşçılık sertifikasına veya Aşçılık diplomasına sahip olmak.

Çöp Kamyon Sürücüsü/Şoför alımı için En az İlkokul mezunu olmak, E veya C sınıfı ehliyete, SRC2-4 ve Psikoteknik belgesine sahip olmak.

Ekskavatör Operatörü alımı için En az İlkokul mezunu olmak, Ekskavatör operatörlük belgesine/ehliyetine sahip olmak.

Gıda, Ziraat, Jeoloji Mühendisi alımı için İlgili bölümden Lisans mezunu olmak.

Güvenlik Görevlisi alımı için En az Ortaokul mezunu olmak, Geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak (İlgili bölümlerden mezun olanlar hariç).

Başvuruların alınmasından sonra 19-20 aralık tarihlerinde müracaat sahipleri ile Dalaman Belediyesi toplantı salonunda mülakat yapılacak. Başvurular için irtibat kurulacak kişi Kemal Atlı, telefon ise 0252 692 2010/190 olarak ilanlarda belirtiliyor.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.