Dalaman Belediyesi EMIIT Fuarı’nda büyük ilgi gördü


Dalaman Belediyesi EMIIT Fuarı’nda büyük ilgi gördü
Dalaman Belediyesi 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı’na (EMIIT) katıldı.
Fuarda Muğla Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçeler ile beraber stant açan Dalaman Belediyesi Dalaman’a özgü sığla yağını ve Dalaman’ın kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtan kitapçığı dağıttı.
Dalaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Birol Kılınç’ın bu tür fuarların Dalaman’ın tanıtımı için büyük önemi olduğunu ifade etti. Kılınç, “Standımızda sığla yağı ile beraber Dalaman’ımızın sosyal ve kültürel tanıtımını yapan cd ve kitapçıkları dağıttık. Standımız büyük ilgi gördü” dedi.
Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz “19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı ilçemizin tanıtımı açısından bu tür fuarların büyük önemi var. Belediye olarak bu fuara katıldık. Bundan sonra da bu tür fuarlara daha geniş bir şekilde katılacağız. Dalaman’ı en iyi şekilde tanıtmak için çalışacağız” diye konuştu.