Dolar 36,6102
Euro 39,9071
Altın 3.427,64
BİST 10.493,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 24°C
Cum 26°C
Cts 24°C

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE ANNELERE KARANFİL KIZ ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ OYUN PARKI

Mart 8, 2025 3:12 pm | Son Güncellenme: Mart 8, 2025 3:13 pm
13
A+
A-

Muğla ve Marmaris’te faaliyet gösteren oyuncak mağazası ve oyun parkı işletmecisi Okan Belger 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla alışveriş merkezine gelen kadınların Dünya Kadınları Gününü kutlayıp karanfil verirken, yanlarında getirdiği kız çocuklarına ise oyun parkı kartı hediye etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Muğla ve ilçelerinde çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezinde bulunan Play Kids oyun parkına gelen kadınlara işletme sahibi hayırsever iş adamı Okan Belger tarafından karanfil dağıtılırken yanlarında getirdiği çocuklara ise oyun parkını ücretsiz kullanabilmeleri amacıyla oyun kartı hediye edildi.

Hayırsever iş adamı Belger, geçtiğimiz yıllarda Marmaris, Menteşe ve Köyceğiz ilçelerinde yaşanan orman yangınlarının ardından kırsal mahallelerde bulunan köy çocuklarına ulaşarak onların yangının izlerini unutması amacıyla oyuncak ve akülü araba desteğinde bulunmuştu. Belger, yine Marmaris ilçesindeki amfi tiyatroda binlerce çocuk ve engelli bireyler için belediye ile ortak etkinlikte konser düzenlemişti.

Okan Belger, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, kendilerinin de kadın istihdamına büyük önem verdiğini söyledi.

Faaliyet gösterdiği işletmelerinde çalışanların tamamına yakınının kadınlardan oluştuğuna dikkati çeken Belger, “Bizim bir sloganımız var. “Çocuklar Gülerse Dünya Güler” diyoruz. Bugün de kadın gülerse çocuklar güler, kadın ve çocuk gülerse dünya güler diyoruz . Bu nedenle kadınlarımızı ve çocukları bu anlamlı günde mutlu etmek istedik.” diye konuştu.
Belger, kadın ve çocuklara özel günlerde destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.