Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C
REKLAM ALANI
Ekim 30, 2017 7:18 am | Son Güncellenme: Ekim 30, 2017 7:19 am
1.805
A+
A-

HAYDOS Başkanı Dağdelen’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup:

“Belediyeler sokak hayvanlarına ihanet etti”

Hayvan Dostları Derneği Başkanı Türkan Dağdelen, Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazarak, başta Eyüp belediyesi olmak üzere İstanbul ve ilçe belediyelerinin sokak hayvanlarına, “İHANET” ettiğini ve hala devam ettiğini dile getirdi.

Türkan Dağdelen mektubunda,

“Sayın Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan; Bir insan, bir Müslüman ve sivil toplum örgütü olarak bir sizin fotoğrafınıza bakıyoruz birde partinizi temsil eden Eyüp belediye başkanı Remzi Aydın’ın “HİTLERİ ARATMAYAN” icraatlarına. Eyüp belediyesinin bizlerin vergisinden maaş alan 4 Veteriner hekimi ve kısırlaştırma için uygun bir merkezi olmasına rağmen bu imkanlarla kendi merkezinde KISIRLAŞTIRMA yapmıyor. Tüm yaptıkları yan gelip yatmak, sonra da hayvan sayısı çoğalınca barbarca, ahlaksızca toplayıp yok etmek. Eyüp belediyesi ve veterinerlerinin son günlerdeki “köpek toplama kepazeliği, rezaleti” ülkemiz sınırlarını bile aştı.

Sayın Cumhurbaşkanımız, hani dediniz ya, biz İstanbul’a ihanet ettik, başka konuları bilemem ama İstanbul ve ilçelerinde yaşayan, Allah’ın sessiz kulları olan, sokak hayvanlarına, birçok İstanbul belediyesi gerçekten “İHANET” etti ve hala ediyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Eyüp belediye başkanı gibi belediye başkanları, belki şimdi biz hayvan dostlarının isyanlarını, acılarını ciddiye almıyorlar ama bir dahaki seçimlerde bunu gayet net anlayacaklar. Gelecek seçimlerde kale gibi karşılarında olacağız. Bunu bütün belediye başkanları ya da aday olacaklar bir zahmet kulaklarının arkasına yazsınlar”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.