Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

ADAY ADAYI TOKAT İLÇE ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

ADAY ADAYI TOKAT İLÇE ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
Aralık 31, 2023 4:00 pm
175
A+
A-

ADAY ADAYI TOKAT İLÇE ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adayı Muhammet Tokat, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Yoğun bir program çerçevesinde ziyaretlerini sürdüren Başkan Tokat, Datça, Marmaris, Kavaklıdere ve Ula’da vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe ziyaretlerinde yoğun ilgi gören Başkan Tokat, CHP İlçe Başkanlıkları, oda, dernek ve STK’ları  ziyaret etti. ilçe merkezlerinde vatandaşları da selamlayan Başkan Tokat, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

11 - ADAY ADAYI TOKAT İLÇE ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR 33 - ADAY ADAYI TOKAT İLÇE ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Ziyaretler Kapsamında İlk Durak Datça Oldu…

Cumhuriyet Halk Partisi Datça İlçe Başkanlığı ile ziyaretlerine başlayan Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adayı Muhammet Tokat, daha sonra Datça Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Gürsel Uçar’ı makamında ziyaret etti. Belediye personelini de selamlayan Başkan Tokat, tüm personele çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dileyerek Belediyeden ayrıldı.  Sonrasında Datça Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Deniz ve Datça Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Karadağlı’ya ziyaret gerçekleştiren Başkan Tokat Datça mesaisini sonlandırdı.

Marmaris’te Ziyaretler Gerçekleştirildi…

İlçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adayı Muhammet Tokat’ın bir sonraki durağı Marmaris oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe Başkanlığı ile başlayan ziyaretler sırasıyla Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağlı, Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, Marmaris Şoförler, Otomobilciler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Bülent Kalaycı, Marmaris Ticaret Odası Başkanı S.Mutlu Ayhan ve Marmaris Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Balıkçıoğlu ile devam etti.

Başkan Tokat ziyaretlerde ortak akıl, uyum ve iş birliği ile çalışmanın önemine vurgu yaptı. İlçe merkezinde Marmarisli vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Tokat, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, Muğla’yı daha yaşanabilir, daha adil, daha çağdaş bir yer haline getirmek için var gücüyle çalışacağının altını çizdi.

Kavaklıdere ve Ula’da pazar esnafına ziyaret…

Yoğun geçen Marmaris mesaisini noktalayan Aday Adayı Tokat’ın bir sonraki gün durağı Kavaklıdere ve Ula oldu. Her iki ilçenin CHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, mesaisine başlayan Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adayı Muhammet Tokat, sonrasında ilçede kurulan pazarlara giderek, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tokat, tüm esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, bereketli kazançlar diledi.

Partimiz için Muğla’mız için en hayırlısı neyse onun olmasını temenni ediyorum…

CHP İlçe Başkanlıklarında partililere hitap eden Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adayı Muhammet Tokat, mesleki hayatı, bugüne kadar partide aldığı görevler ve hedefleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Tüm Aday Adayı arkadaşlara başarılar diliyorum en büyük dileğimiz partimiz için Muğla’mız için en hayırlısı neyse onun olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tokat; “ 3 dönem Milas Belediye Başkanlığı yapmış arkadaşınız, kardeşiniz olarak aynı zamanda bu 3 dönemin 2 dönemi Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde meclis üyesi olarak geçti. Hem Milas Belediye Başkanlığımdaki deneyimimiz hem de Büyükşehirdeki meclis üyeliği deneyimimizden önce bir dönem Milas Belediyesi Meclis Üyeliği tecrübemiz ve deneyimimiz var. Bu noktada hem Büyükşehir teşkilatına hem ilçelerin ve ilin tüm ihtiyaç ve sorunlarına ve potansiyeline en hakim aday adaylarından birisi olduğumuzu ifade edebilirim. Gerek parti içerisindeki örgütsel gelişmişliğimiz… Burası parti okulu. Benim için en büyük okul burası. Milas Belediye Başkanlığındaki ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğindeki ikinci okulu da başarıyla tamamlamış bir arkadaşınız olarak partimize ve Muğla’mıza yararlı olabileceğim kanaati oluştu ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı açıkladım” dedi.

İlgi, sevgi ve kaynaşma köprüleri kurmamız lazım…

Konuşmasını sürdüren Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adayı Muhammet Tokat; “Uzun yıllar bir parti emekçisi olarak, Belediye ve toplum ilişkileri ile ilgili olarak gerçekten uzun sayılabilecek bir süre içerisinde bu işlerin içerisinde bulunmuş bir partili olarak düşüncem bizim Seydikemer’den Bodrum’a kadar yeni ilgi, sevgi ve kaynaşma köprüleri kurmamız lazım. Bu köprüleri kurabilmek için örgütsel deneyimi yüksek, örgütle yakın, sıkı, samimi ve yapıcı ilişkiler kurabilen birinin Büyükşehir temsilini almasında ciddi yararlar olabileceğini düşünüyorum. Aynı zamanda bizim topluma ulaşma kanallarımız olarak başta meslek odaları STK’lar dernekler, spor kulüpleri, basın ve sendikalar ile farklı bir bakış açısıyla yeni, sıkı ve gerçekten birbirimize güven telkin eden ilişkiler geliştirmemiz lazım.

Muğla’nın ihtiyaçlarını biliyoruz…

Muğla’nın ihtiyaçlarını bildiğini ve bu noktada çalışmalar gerçekleştireceğini belirten Başkan Tokat; “Bir hukukçu olarak eşitlik ve adalet kavramlarına çok değer veren bir tarzım var. Bu nedenle ilçeler arasındaki eşitsizlik ve adaletsizliği kaldırmaya gidermeye ve aynı değeri gören gerçekten de ortak akılla ihtiyaçlarını ve önceliklerini belirlemiş ve etkin olarak da bunu hayata geçirme güvenini oluşturmuş bir yönetim tarzını hedeflemekteyiz” dedi.

Göreve Hazırım…

Konuşmasının sonunda göreve hazır olduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapacağına vurgu yapan  Başkan Tokat; “Partimiz ve Muğla’mız için en hayırlısı ne ise o olsun. 3 dönemlik Milas Belediye Başkanlığı birikimim 2 dönem Büyükşehir Meclis Üyeliği birikimim, öncesinde 1 dönem Belediye Meclis Üyeliğim ve 35 yıllık parti mutfağında toz yutmuşluğum ile iyi bir seçenek olduğumu düşünüyorum ve ben göreve hazırım. Eğer bu görev bize uygun görülürse partim için Muğla için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğimden emin olabilirsiniz” diyerek sözlerini noktaladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.