Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Aday adayları Dalaman’da

Aday adayları Dalaman’da
REKLAM ALANI
Şubat 7, 2015 12:04 pm
1.461
A+
A-

Aday adayları Dalaman’da

 

CHP Muğla Milletvekili aday adayları kendilerini tanıtmak için CHP Dalaman ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım toplantılarına katıldı.

 

Toplantıda konuşan Dalaman İlçe Başkanı Erdoğan Karakuş, aday adaylarına başarılar diledi. Karakuş, biz ilçe yönetimi olarak aday adaylarımıza eşit mesafede destek veriyoruz. Hepsine başarılar diliyoruz, yolları açık olsun, kolaylıklar diliyoruz” dedi.

-CHP’nin kadrosu iktidara hazır

CHP Muğla Milletvekili aday adayı Ömür Yolcu burada yaptığı konuşmada partililerden destek istedi.

CHP’nin kadrolarının iktidar olmaya hazır olduğunu söyleyen Yolcu, “Bu güç ve kadro bizde var. Haziran’da bu gücü ve kadroyu harekete geçirerek AKP’yi devireceğiz, iktidar olacağız. Partimiz bütün organlarıyla seçime hazır olmalı. Biz aday adayları da seçim gününe kadar var gücümüzle çalışmalı, ev ev dolaşarak programımızı halkımıza anlatmalıyız” dedi.

-“Kartondan kralın elini öperiz”

Eğitim sistemini de eleştiren Ömür Yolcu, Bakana göre eğitim sistemi olamayacağını ifade etti.

Yolcu, “Okullardaki dini bilgilerle ilgili dersler kesinlikle zorunlu olmaktan çıkarılmalı ve seçmeli olmalıdır. İnançlar belli bir anlayışın dayatmasına maruz kalmamalıdır. Okullarda laboratuvar yokken ibadet odalarına yer bulunmaya çalışılıyor. Bir ülkede bu kadar çok bakan, bu kadar çok program değiştirilmemelidir. Bakana göre sistem olmaz. Eğitimin içeriği, laiklikten, bilgiden, bilimden ne kadar uzaklaşırsa Suudi Arabistan’daki tabloyu seyrederiz. Kartondan kral yapar karşısında “hazır olda” durur, maketten kral yapar sırayla ellerinden öperiz” diye konuştu.

-Fethiye’de kermes

CHP Muğla Milletvekili aday adayı Ömür Yolcu çalışmaları kapsamında Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Kermesi ziyaret etti.

Fethiye Salı pazarında düzenlenen kermeste dernek üyesi kadınlar tarafından hazırlanan yiyecek ve el işi ürünler dernek yararına satışa sunuldu.

CHP Muğla Milletvekili aday adayı Ömür Yolcu ve CHP Fethiye Belediye meclis üyesi ve başkan vekili Fercan Akçin kermesi ziyaret ederek alışveriş yaptılar.

Ömür Yolcu, kadınlarımızın yöresel ürünleri hazırlayarak hem bölgeyi tanıtmaları hem de derneğe katkı sağlamaları çok güzel. Kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.