Dolar 32,4169
Euro 34,8293
Altın 2.431,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

ADIM Üniversiteleri toplantısı sona erdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin ev sahipliğinde bir araya gelen ADIM Üniversiteleri 1. Grup Rektörler ve İdari Grup Toplantısı sona erdi. 18 üniversitenin katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin ev sahipliğinde başlayan toplantının ikinci …

ADIM Üniversiteleri toplantısı sona erdi
REKLAM ALANI
Kasım 4, 2023 10:36 am | Son Güncellenme: Kasım 4, 2023 11:18 am
208
A+
A-

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin ev sahipliğinde bir araya gelen ADIM Üniversiteleri 1. Grup Rektörler ve İdari Grup Toplantısı sona erdi.

18 üniversitenin katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin ev sahipliğinde başlayan toplantının ikinci gününde MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde açılış töreni düzenlenmişti. Törenin açılış konuşmalarını ev sahibi üniversite olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, ardından ADIM Üniversiteleri Genel Koordinatörü Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin yaptı.

Düzenlenen iki oturumda rektörler ve idari grup toplantıları gerçekleştirildi. Her iki oturumda da Rektörler, Genel Sekreterler, Yapı İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ve Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü yöneticileri bir araya gelerek işleyişe ilişkin başlıkları tartıştı.

ADIM Üniversiteleri 1. Grup Rektörler ve İdari Grup Toplantısı bugün gerçekleştirilen genel değerlendirme toplantısı ile sona erdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.