Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN AŞURE

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN AŞURE
REKLAM ALANI
Kasım 18, 2014 2:16 pm | Son Güncellenme: Aralık 8, 2019 9:54 am
1.403
A+
A-

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN AŞURE

 

Ortaca Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı Muharrem ayı dolayısıyla hazırladığı aşureyi Suat parkta vatandaşlara dağıttı.

 

İlçe teşkilatı ve Gençlik Kollarının desteğiyle Kadın Kollarının hazırladığı aşure dağıtımına Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı ve yönetim kurulu üyeleri, partililer, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldılar. Aşure dağıtımıyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Tosun “Muharrem ayı nedeni ile İlçe teşkilatımız ve gençlik kollarımızın destekleriyle hazırladığımız aşure etkinliğimiz ülkemize ve Ortaca’mıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Aşure etkinliğimizde din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklıyor dostluk ve kardeşliğimizin pekişmesini diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür eder katılan tüm misafirlerimizin ve dostlarımızın ayaklarına sağlık diyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.