Dolar 32,5910
Euro 34,8590
Altın 2.491,84
BİST 9.701,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

AK Parti Milletvekili Gökcan: Muğla’da 45 bin depremzede misafir ediyoruz

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından konutları yıkılan veya hasar gören depremzedelerden yaklaşık 45 bin kişi Muğla’da misafir edildiği açıklandı. AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla’nın 13 ilçesinde kamu kurumları, STK’lar ve …

AK Parti Milletvekili Gökcan: Muğla’da 45 bin depremzede misafir ediyoruz
REKLAM ALANI
Mart 4, 2023 12:00 pm | Son Güncellenme: Mart 4, 2023 2:24 pm
409
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından konutları yıkılan veya hasar gören depremzedelerden yaklaşık 45 bin kişi Muğla’da misafir edildiği açıklandı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla’nın 13 ilçesinde kamu kurumları, STK’lar ve vatandaşlar tarafından misafir edilen depremzedeler için toplanan yardımları ile depremzede vatandaşları ziyaret ediyor. Milletvekili Gökcan, Milas ve Bodrum’da misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.

Milletvekili Gökcan ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Milas’ta 5 bin depremzede kardeşimizi misafir ediyoruz. Bodrum’da da yaklaşık 10 bin depremzede vatandaşımızı ağırlıyoruz. KYK yurdunda misafir edilen depremzede kardeşlerimize 3 öğün sıcak yemek veriliyor. Depremzede çocuklarımız için kreş açıldı ve depremzede kardeşlerimize sağlık hizmetleri veriliyor. Misafirperverlikleri için Milaslı ve Bodrumlu hemşerilerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Devletimiz yaraları saracak güç ve kudrete sahiptir. Depremzede kardeşlerimiz asla yalnız değildir. Eş zamanlı olarak da deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalara başladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi; hiçbir kardeşimizi asla yalnız bırakmayacağız. Şehirlerimizin tamamını ihya ve inşa ediyoruz. Güvenli zeminlerde, tarihi ve kültürel dokusu ile şehirlerimizi yeniden kuruyoruz. Bir yıl içerisinde de depremzede kardeşlerimizi yeni ve güvenli evlerine kavuşturacağız” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.