Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
BİST 9.679,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; “Muğla’da en az 3 milletvekili çıkartacağız”

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete;  “Muğla’da en az 3 milletvekili çıkartacağız”
REKLAM ALANI
Mayıs 28, 2018 1:44 pm
1.469
A+
A-

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete;

“Muğla’da en az 3 milletvekili çıkartacağız”

33615812 1585192124941420 3953438978455109632 n - Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; “Muğla’da en az 3 milletvekili çıkartacağız”

24 Haziran’da yapılacak seçim ile ilgili olarak Ak parti milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı İlçe Başkanlığı binasında yapıldı.

 

DSC 0003 - Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; “Muğla’da en az 3 milletvekili çıkartacağız”

Toplantıya milletvekili adayları ile Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, ilçe kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldılar. Tanıtım toplantısı Belediye Meclis üyesi Musa Doğan’ın sunum konuşması ile başladı. Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş konuşmasında “2019 bize çok yakın, geçmişte emek veren tüm partililerimize teşekkür ediyorum, şimdi daha çok çalışacağız, tüm adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Mete “Muğla kimsenin kalesi değildir”

DSC 0004 - Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; “Muğla’da en az 3 milletvekili çıkartacağız”
Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete konuşmasında “Muğla hiçbir partinin kalesi değildir, bunu sona erdireceğiz, en önemli seçime giriyoruz, referandumda sistem değişti şimdi bu sisteme başkan olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı koyacağız, şimdi Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan seçme zamanı , Muğla’nın 6 milletvekili varken 2 göndermiştik, 3 ya da diğer listeleri görünce 4 vekil de gönderebiliriz, herkes arkadaşını da ikna edecek, listemizde Muğla’nın her tarafından adaylar var, bunlar teşkilatın tozunu yutmuş ve yıllardır çalışan insanlar, bu seçim asrın seçimi olacak, 6.sıradan başlayan bir adayımız 1.sıraya gelebiliyor, geçtiğimiz yıllarda biz Dalaman’ı elimizden kaçırmıştık, Dalaman’ın hizmet özlemini bitireceğiz” dedi.
Daha sonra 7 aday kendilerini kısaca tanıttılar ve tanıtım toplantısı sona erdi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.