Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 23°C

Alkol denetiminden kaçmak istedi, aracını polisin üzerine sürdü

Alkol denetiminden kaçmak istedi, aracını polisin üzerine sürdü
REKLAM ALANI
Eylül 11, 2023 12:28 pm
256
A+
A-

Alkol denetiminden kaçmak istedi, aracını polisin üzerine sürdü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde alkol uygulaması esnasında trafik polisinin üzerine araç süren şüpheli şahıs, yapılan çalışma sonucu kıskıvrak yakalandı. O anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
Olay, Marmaris ilçesinde gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre trafik ekipleri, alkol uygulaması yaptıkları esnada şüpheli bir aracı durdurmak istedi. polisin “dur” ihtarına uymayan sürücü, o sırada yanına gelen polis memuru M.İ.’nin üzerine aracını sürerek kaçmaya çalıştı. Yaşanan olayın ardından şüpheli şahsın bulunması için çalışma başlatan polis ekipleri, aracın plakası ve sürücüsüne ulaştı. 38 yaşındaki M.K. olduğu tespit edilen sürücü, sabah saatlerinde, ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli M.K. ifadesinde panik yaparak uygulamadan kaçtığını ve pişman olduğunu söyledi. Yakalan şüpheli hakkında trafik yönünden gerekli cezai işlemler uygulanırken, konu ile ilgili adli süreç başlatıldı.
Şüpheli M.K.’nın polisin üzerine araç sürdüğü anlar ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, polis memurunun aracın önüne geçerek durdurmaya çalışması ve şüpheli M.K.’nın polis memuru üzerine sürerek olay yerinden kaçtığı anlar yer aldı.
-İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.