Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

AYDEM’den Gazetemize ziyaret

AYDEM’den Gazetemize ziyaret
REKLAM ALANI
Ekim 17, 2022 12:02 pm | Son Güncellenme: Ekim 17, 2022 12:10 pm
1.098
A+
A-

AYDEM’den Gazetemize ziyaret

AYDEM Perakende Kurumsal İletişim Müdürü Sanem Anıl ve Kurumsal İletişim Uzmanı Baran Ölekli Dalaman Gazetesi’ni ziyaret etti. İzmir bölgeden gelen AYDEM yetkilileri Gazetemiz genel yayın koordinatörü Güngör Çoban ile güncel çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

DSC 0148 - AYDEM'den Gazetemize ziyaret
Dalaman ilçesinde yapılacak olan çalışmaları ve iyileştirmelerinde konuşulduğu ziyarette Yeni atanan Kurumsal iletişim müdürü Sanem Anıl ; “Dalaman Şerefler Mahallesi Ortaokulunda devam eden bir projeyi de takip ediyoruz. Misafirperverliğinizden dolayı da sizlere çok teşekkür eder çalışma hayatınızda başarılar dilerim” dedi.
İletişim uzmanı Baran Ölekli; “ Basın aracılığıyla bölgedeki çalışmalarımızı sizlerle servis ediyoruz, böylelikle vatandaşlarımız çalışmalarımızdan haberdar oluyor. Dalaman Gazetesi bölgeyi iyi analiz eden ve aynı zamanda objektif habercilik anlayışıyla çizgide gidiyor ”dedi.
Dalaman Gazetesi Genel yayın koordinatörü Güngör Çoban ; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. 2003‘den bu yana Dalaman’da çıkmakta olan Dalaman Gazetesi, eleştiri içerikli değil, yapıcı olarak haber anlayışıyla ilerlemektedir. Bölgemizi ilgilendiren her türlü olumlu ve olumsuz çalışmaları objektif habercilik anlayışıyla okuyuculara sunduk. AYDEM’in Dalaman bölgesindeki çalışmalarını beğenerek takip ettik” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.