Dolar 32,5006
Euro 34,8021
Altın 2.485,90
BİST 9.539,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Bakan Eroğlu Dalaman’da konuştu “Dalaman’ı ve Muğla’yı uçuracağız”

Bakan Eroğlu Dalaman’da konuştu “Dalaman’ı ve Muğla’yı uçuracağız”
REKLAM ALANI
Mart 17, 2014 9:19 am
1.443
A+
A-

Bakan Eroğlu Dalaman’da konuştu

“Dalaman’ı ve Muğla’yı uçuracağız”OKN 0722 - Bakan Eroğlu Dalaman'da konuştu “Dalaman'ı ve Muğla’yı uçuracağız”OKN 0675 - Bakan Eroğlu Dalaman'da konuştu “Dalaman'ı ve Muğla’yı uçuracağız”

Muğla’da yapılan tesislerin temel atma ve açılış törenlerine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu  Dalaman ve Köyceğiz ’de ziyaretlerde bulundu.

Eroğlu, Dalaman’da pazar yeri meydanında partililere hitap ederek belediye başkan adaylarına destek istedi.

Dalaman ilçesine geçen Eroğlu, Pazar Yeri Meydanı’nda partililer tarafından karşılandı. Hükümetlerinin 11 yılda Dalaman Akköprü Barajı başta olmak üzere bölgede büyük yatırımlara imza attığını belirten Eroğlu, “Dalaman’da önümüzdeki dönemde havaalanı terminali, Acıpayam-Dalaman karayolu, Dalaman Ovası sulaması, Yat Limanı Projesi ile deniz ve doğa turizmi projeleri tamam. Bu çalışmalarımızla Dalaman ve Muğla’yı uçuracağız” dedi.

Daha sonra Köyceğiz ilçesine bağlı Pınarköy’ü ziyaret eden Eroğlu Köy girişinde davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Muğla’nın kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına her yerine hizmet götürdüklerini, bugün de yeni tesislerin temel atma ve açılışlarını yaptıklarını dile getirdi.

-Hortumları kestik

Hükümet olarak büyük yatırımlara imza attıklarını dile getiren Eroğlu, “Hükümet her şeyi yapıyor, yapar. Ne isterseniz daha da yapacağız çünkü devletin parası bol. Neden? Artık hortumları kestik. Borçları ödedik. 11 yıl önce Türkiye borç batağına saplanmış, IMF’ye 23,5 milyar dolar borcu olan, soyulan bankalardan dolayı vatandaşa 231 milyar lira borcu olan bir ülkeydi ve parasının yanında 6 sıfır vardı, itibarı yoktu” dedi.

Türkiye’nin Ak Parti iktidarı döneminde çok büyük hamleler yaptığını ve dünyada söz sahibi ülkeler arasına girdiğini belirten Eroğlu, Türkiye’nin büyük hamle yaptığı durumlarda ortalığı karıştırmak isteyenlerin çıktığını söyledi.

Eroğlu “Ben vatandaşlara sesleniyorum; Hep birlikte kenetlenerek birbirimizi severek, sayarak bu işleri çözeriz. Dolayısıyla 30 Mart seçimleri çok önemli. Milletimizden bu dönemde siyasi iktidara sahip çıkmasını istiyoruz. Allah’a şükürler olsun geçen yıl yüzde 4,4’lük bir büyüme gerçekleştirdik çünkü Türkiye’nin başında milletin bağrından çıkmış bir Başbakan var. Sizlerin desteğiyle Allah rızası için çalışan, hizmet için çalışan bir hükümet, bir Recep Tayyip Erdoğan var” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. HALKCI dedi ki:

    SÖYLEYECEK SÖZLERİ…..YAPACAKLARI İŞ … BULUNACAKLARI VAAT KALMADI AMAN NE OLURSUNUZ YAT LİMANI YALANINDAN VAZGEÇİN ARTIK BIKTIK USANDIK … ÜLKENİN BAŞI GELDİ MİTİNG YAPTI AÇIKLAMALARDA BULUNDU DOKTORSUZ .YADA SEÇİM YATIRIMI İÇİN GELEN GEÇİCİ HEKİMLER ..HASTAHANELERİMİZ AMA YAT LİMANI İLE İLGİ TEK KELİME ETMEDİ BU AÇIKLAMAYI YAPMAK SİZE Mİ DÜŞTÜ BİZDE İNANDIK …TARIMI BİTİREN POLİTİKANIZDAN SONRA SANKİ TARIM YAPILABİLİYORMUŞ GİBİ SU SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ DEMESİ ÇOK GARİP İNSANLARIN KAFALARINI BOŞ RAKAMLARLA KARIŞTIRMAYIN BEN MİLLİ GELİRDE CEBİME GİRENİ BAKARIM ÜLKE O KADAR REFAH Kİ ÜLKENİN GÜZİDE FETOCU VE TEYYOCU POLİSLERİ ARDI ARDINA İNTİHAR EDİYOR İNSANLAR ARTIK BİR BİRİNİ ANLAYAMIYOR VE DAR GELİRDEN BİR BİRİNİ KESİYOR BEN LAFA DEĞİL İNTİHAR EDEN BİR BİRİNİ DÜZEN HALKA BAKARIM …ÜRETİLEN MALIN KAZANILAN PARANIN EŞİT ŞEKİLDE DAĞITILMADIĞI ADALETİN OLMADIĞI YERDE FAŞİZM TEKELCİ BURJUVA YAPILANMA VAR DEMEKTİR …BİR VATANDAŞ DA KALKIP DA SEN NE DİYORSUN TUZU KURU ……