Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Bakan Müezzinoğlu; “süreci bekleyeceğiz”

Bakan Müezzinoğlu; “süreci bekleyeceğiz”
REKLAM ALANI
Nisan 11, 2014 3:30 pm
1.386
A+
A-

Bakan Müezzinoğlu; “süreci bekleyeceğiz”

ÖMER KUNDAKÇI OKN 0249 - Bakan Müezzinoğlu; "süreci bekleyeceğiz"GNC 0822 - Bakan Müezzinoğlu; "süreci bekleyeceğiz"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hilton Dalaman Sarıgerme Resort Otel’de düzenlenen 5. Ulusal Haseki Tıp Kongresi’nin açılış törenine katıldı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Anayasa Mahkemesi’nin kamuoyunda “tam gün yasası” olarak bilinen düzenlemedeki tıp fakültelerindeki öğretim üyelerinin muayenehanelerinin 18 Nisan’a kadar kapatılmasını öngören hükümlerin yürürlüğünü durdurmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

-Süreci bekleyeceğiz

Bakan Müezzinoğlu, “Bizim yasal düzenlememiz ile ilgili 18 Nisan’da muayenehanelerin kapatılma süreci ile ilgili kısım dışında bütünde sıkıntımız yok. Diğer düzenlemelerimiz devreye girdiğine göre o süreci de bekleyeceğiz” dedi.

Yalnız muayenehanelerin kapatılması ile ilgili 3 aylık süre konusunda yürütmesinin durdurulduğunu ifade eden Müezzinoğlu ; “Diğer bütünü hakkında herhangi bir sıkıntılı süreç yok. Bundan sonra genelini görüştükten sonraki karar sürecini bekleyeceğiz. Bizim yasal düzenlememiz ile ilgili 18 Nisan’da muayenehanelerin kapatılma süreci ile ilgili kısım dışında diğer bütünde bir sıkıntımız yok. O süreçte diğer düzenlemelerimiz devreye girdiğine göre o süreci de bekleyeceğiz” diye konuştu.

Eşi Faize Müezzinoğlu ile Dalaman Havalimanı’na gelen Müezzinoğlu’nu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk karşıladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.