Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 23°C

Balaban, çıkan haberlerden sonra açıklama yaptı; “Rica ile orada bulunan 3 kişiye görüntüleri sildirdim”

Fethiye’de yağlı pehlivan güreşlerine katılan İsmail Balaban, seyircilerle tartışması ve bir muhabire görüntüleri sildirmesi ile ilgili olarak çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Balaban, “Görüntüleri sildirdim ama muhabir olduğunu bilmiyordum …

Balaban, çıkan haberlerden sonra açıklama yaptı; “Rica ile orada bulunan 3 kişiye görüntüleri sildirdim”
REKLAM ALANI
Kasım 13, 2023 3:36 pm | Son Güncellenme: Kasım 14, 2023 9:25 am
206
A+
A-

Fethiye’de yağlı pehlivan güreşlerine katılan İsmail Balaban, seyircilerle tartışması ve bir muhabire görüntüleri sildirmesi ile ilgili olarak çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Balaban, “Görüntüleri sildirdim ama muhabir olduğunu bilmiyordum” dedi.

Fethiye’de düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde final müsabakasına çıkan İsmail Balaban, rakibi Mustafa Batu’ya sinirlenip güreşi yarıda bıraktı. Sahadan çıkarken, seyircilerle tartışan Balaban, bu anı görüntüleyen muhabir Emrullah Gök’ün “Basın” yazan yeleğinden tutarak görüntüleri sildirdi. Olayın ardından açıklama yapan Balaban, görüntüleri sildirdiği kişinin muhabir olduğunu bilmediğini iddia etti.

“Seyirci ile bir kavgam olmadı”

Konuyla ilgili açıklama yapan İsmail Balaban, “Güreşte bir gerginlik yaşandı. Ben de sahadan çıktım. Tam sahadan çıkarken birisi bana bir laf attı. Ondan sonra ben de gittim. Senin içeride yaşanan olaylardan haberin var mı? Rakibin yaptığı hareketleri gördün mü? Dedim. Bana niye hakaret ediyorsun dedim. O sırada da arkamdan 3-5 kişi video çekiyor. Ben de 3 ay önce seyirci polemiği yaşadığımda bir sürü haber çıktığı için görüntüleri sildirmek istedim. Çünkü kötü olayların yaşanmasını sevmiyorum. Sonuçta orada seyirci ile büyük bir kavga olmadı” dedi.

“Muhabir olduğunu bilmiyordum”

Balaban, görüntüleri sildirmesi ile ilgili olarak “3-5 kişinin video çektiklerini fark ettim. Daha öncede böyle bir seyirci ile polemiğim olduğudan, bu duruma düşmemek için vatandaşlara bu görüntüleri siler misiniz diye uygun bir dille rica ettim. Çünkü herkes telefonla çekiyor. Muhabir olduğunu bilmiyordum. Vatandaş olarak gördüğüm için arkadaşlar telefonları silin dedim. O da ’silmiyorum’ dedi. Ben muhabirim dedi. Muhabir kartını istedim göstermedi. Bunun üzerine videoları sildirdim. Her telefonu alan muhabirim diye çıksın o zaman. Kimseye hakaret etmedim küfür etmedim, zorbalık yapmadım. Sadece gereksiz bir polemik yaşanmasın diye telefonlarından videoları sildirdim. Olayı farklı yerlere çekmeye çalışıyorlar. Niye? Çünkü İsmail Balaban’ın bir marka değeri var. Benim üzerimden prim yapmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.