Dolar 32,5223
Euro 34,8741
Altın 2.443,30
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

Başkan Gürün 2024 yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı

Başkan Gürün 2024 yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı
REKLAM ALANI
Kasım 29, 2023 10:12 am
234
A+
A-

Başkan Gürün 2024 yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün 1999 yılında başladığı ve 5 dönem yürüttüğü belediye başkanlığı görevini 2024 yerel seçimlerinde aday olmama kararı alarak noktaladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün yaptığı açıklamada, “1999 yılında Muğla Belediye Başkanlığı ile başlayan ve 2014 yılında Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile devam eden 3 dönem il, 2 dönem büyükşehir belediye başkanlığı görev sürecini 2024 yerel seçimleri ile noktalamak amacıyla önümüzdeki seçimlerde aday olmama kararı aldım. Başta hangi partiye gönül vermiş olursa olsun, bu fırsatı ve görevi bana veren tüm hemşehrilerime bu onuru 5 dönem yaşatan kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partimize, desteğini hep yanımda hissettiğim eşim ve çocuklarıma, yol ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2024 yerel seçimlerinin ülkemize ve Muğlamıza hayırlı olmasını diliyor, cumhuriyetin 2. yüzyılında da aydınlık ve refah bir Türkiye, mutlu bir Muğla’da birlikte yaşamak dileğiyle saygı ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.