Dolar 32,4490
Euro 34,5109
Altın 2.473,25
BİST 9.561,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

Başkan Oktay’ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek günlerini kutladı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Marmaris İlçe Sağlık …

Başkan Oktay’ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
REKLAM ALANI
Mart 14, 2023 4:48 pm | Son Güncellenme: Mart 14, 2023 5:08 pm
410
A+
A-

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Marmaris İlçe Sağlık Müdürü İmran İnce ve doktorları ziyaret etti. İlçe Sağlık Müdürü İmran İnce ile birlikte Aile Sağlık Merkezlerine giden Oktay, sağlık emekçilerinin gününü kutlayarak onlara çeşitli hediyeler verdi.

Doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının pandemi, yangın, deprem gibi en zor dönemlerde dahi fedakarca görev yaptığını ifade eden Oktay, “Canımızı, hayatımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden görev yapıyor. Pandemi döneminde olduğu gibi son yaşadığımız depremde de en ön safta yine doktorlarımız vardı. Hepsine ne kadar teşekkür etsek az. Gecesini gündüzüne katan tüm sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varlar” diye konuştu.

Öte yandan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri de diğer sağlık kurumlarını ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Oktay adına çalışanların ve doktorların gününü kutladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.