Dolar 32,6286
Euro 34,7879
Altın 2.511,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Başkan Uzundemir, NÖBET TUTAN MUHTARLARA YANGIN MALZEMESİ DAĞITTI

Başkan Uzundemir, NÖBET TUTAN MUHTARLARA  YANGIN MALZEMESİ DAĞITTI
REKLAM ALANI
Ağustos 14, 2021 12:37 pm
1.066
A+
A-

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir nöbet tutan mahalle muhtarlarına ziyarette bulunup yangın malzemesi dağıtımı yaptı.
Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uzundemir ; “Ülkemizin çeşitli illerinde peş peşe çıkan orman yangınlarının bir daha yaşanmaması için nöbet tutan mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızı ziyaretlerde bulunuyoruz.

Ormanlık alanların yoğun olarak bulunduğu 16 mahallemizde nöbet tutan muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı Meclis üyemiz Sebahi Yılmaz ve Kültür Sosyal İşler Müdürümüz Ersan Karakuyu ziyaret ederek olası yangınlarda kullanılmak üzere her mahallemize 6 kg 2 adet yangın tüpü,5 çift çekik burunlu iş ayakkabısı, 2 adet kürek, 2 adet tırmık, 5 adet n95 maske, 5 adet yanmaz gözlük, 5 adet baret, 5 çift yanmaz eldiven , 10 adet kafa lambası ve 30 adet kalem pil teslim ettik.dedi.

Ormanlık bölgelerin yoğun olduğu mahallelerde nöbet tutan muhtarlar ve vatandaşlar ile sohbet eden Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, “Orman yangınlarına karşı 24 saat nöbet tutuyorsunuz. Ülkemizin ormanlarına sahip çıkıyorsunuz. Duyarlığınızdan dolayı size çok teşekkür ederim. Sizlere temin ettiğimiz malzemeleri olası bir yangına acil müdahale için teslim ediyoruz, Allah inşallah kullanmayı nasip etmez’’ dedi
Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir’e teşekkür eden muhtarlar ve vatandaşlar da “Bizi, destek amaçlı ziyaret etmeniz çok mutlu etti. Getirilen malzemeler olası bir yangının söndürülmesinde hayati önem taşıyor. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.