Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Bedensel engelli vatandaşa bayram hediyesi akülü tekerlekli sandalye

Bedensel engelli vatandaşa bayram hediyesi akülü tekerlekli sandalye
REKLAM ALANI
Mayıs 5, 2022 5:58 pm
1.441
A+
A-

Bedensel engelli vatandaşa bayram hediyesi akülü tekerlekli sandalye

thumbnail 20220502 122520 - Bedensel engelli vatandaşa bayram hediyesi akülü tekerlekli sandalye

Ortaca Eskiköy Mahallesinde yalnız yaşayan 77 yaşındaki bedensel engelli Bahattin Doğan’ın tekerlekli sandalye hayalini Ortaca Kaymakamlığı gerçekleştirdi.

Gençliğinde geçirdiği kaza sonucu belden aşağısını kullanamayan ve koltuk değnekleriyle yaşamını sürdüren Bahattin Doğan, tekerlekli sandalye isteğini ramazan ayında iftar için kendisini ziyaret eden Kaymakam Meral Uçar’a iletti.

Kaymakam Uçar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla alınan akülü tekerlekli sandalyeyi ziyaret ettiği Bahattin Doğan’a bayram hediyesi olarak verdi.

Bayrama koltuk değneklerinden kurtularak giren Doğan’ın mutluluğu gözlerinden okundu. Doğan, akülü tekerlekli sandalyesiyle kısa bir deneme sürüşü de gerçekleştirdi.

Kaymakam Meral Uçar’a teşekkür eden Doğan, “Herkese iyi bayramlar dilerim, en kötü günümüz böyle olsun. Allah kimseye vermesin, koltuk değneğiyle gidemez oldum. Ayaklarım titremeye başladı. Koltuk değneklerim var ama artık herkes tekerlekli arabaya döndü” dedi.

Bayramda büyük bir sürprizle karşılaştığını ifade eden Doğan, “Ansızın çok büyük sürpriz oldu. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ben tekerlekli sandalye demiştim, akülü geldi. İstediklerimden daha güzel. Bundan daha ilerisi yok, yataktan kurtulduk. Bunu ummuyordum, ‘kendi kendime, konuştuk ama bizi dinlediler mi acaba dedim.’ Dinlemişler şu anda” diye konuştu.

Kaymakam Meral Uçar da, yalnız yaşayan Bahattin Doğan’ın isteklerinden haberdar olduktan sonra hemen harekete geçtiklerini ve bayram hediyesi olarak getirdiklerini söyledi.

Bayram ziyaretine, Kaymakam adayı Sude Demirtaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hanife Durak katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.