Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Az Bulutlu
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Beyobası’na kalıcı çözüm

Beyobası’na kalıcı çözüm
REKLAM ALANI
Şubat 25, 2017 8:05 am
1.347
A+
A-

Beyobası’na kalıcı çözüm

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri, özellikle yaz aylarında uzun yıllardır su sıkıntısı çeken Köyceğiz İlçesi Beyobası Mahallesine ek içme suyu hattı yaparak bölgenin su sorununu giderdi.

Doğal güzelliği ve narenciye bahçeleriyle ünlü olan Köyceğiz İlçesi Beyobası Mahallesi yıllardır su sıkıntısı çekiyordu. Özellikle yaz aylarında çekilen bu sorunun önüne geçebilmek için çalışma başlatan Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri bölgeye ek içme suyu hattı yaptı. Bölge halkının içme suyu sıkıntısını çözmek için başlatılan hat çalışması 3 gün boyunca yoğun bir şekilde devam ederek tamamlandı. Hat yapımının tamamlanmasının ardından bölgede bundan sonraki süreçte su sıkıntısı çekilmeyeceği kaydedildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, yaklaşan yaz sezonu için hazırlıklarını yaptıklarını ve turizm sezonunda su sıkıntısını minumum düzeye çekerek geçirmek istediklerini belirtti. Ülgen, “Bilindiği üzere İlimiz Ülkemizin önemli turizm kentlerinden biri. Bu nedenle yaklaşan turizm sezonu nedeniyle İlimizin birçok noktasında içme suyu çalışmalarına hız verdik. Özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısının önüne geçebilmek için gerekli olan her noktada çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Beyobası Mahallemizde de bölgede yaşanan su sıkıntısına çözüm olabilecek bir ek içme suyu hattı yaptık. Yaptığımız çalışma sonucunda umarız bundan sonra bölge halkı su sıkıntısı yaşamayacak. Tüm ilde birçok noktada içme suyu hat çalışmalarımız da sürmektedir. Bunları da yakında kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.